Besplatna dostava na području RH za sve narudžbe iznad 40 €

Senka Pucak: Poezija me spaja s ljudima sličnima meni koji žive s dušom i iz duše, a takva je i Nakladnička kuća Fragment.

Nekako s osnutkom Nakladničke kuće Fragment, u kolovozu 2019. godine, dok sam bila na godišnjem odmoru na jednom našem otoku, javila se ideja da otvorim svoju stranicu na Facebooku pod nazivom Poezija Senka P. i kako pišem, ujedno i objavljujem napisano.

Po završetku godišnjeg odmora, stranicu je počelo pratiti gotovo 3000 pratitelja koji su bili motivacija za nastavak pisanja.

U moru pozitivnih komentara, nerijetko se potkralo pitanje: „Gdje se može nabaviti zbirka pjesama?“

Sasvim slučajno, krajem kolovoza iste te godine na Facebooku sam negdje pročitala da je osnovana Nakladnička kuća Fragment koja traži domaće autore za izdavanje knjiga s naglaskom na mlade autore, odnosno prva izdanja.

Dakle, Naklada Fragment prva je i posljednja kojoj sam uputila mail sa željom da izdaju moju prvu zbirku pjesama.

Na moje zadovoljstvo odmah su prihvatili suradnju iako još nije bilo dovoljno stihova da se ukoriči zbirka.

Mahnito sam se primila pisanja koje je u meni „spavalo“ gotovo 20 godina jer posljednja napisana pjesma još je iz studentskih dana.

Stoga je prva zbirka pjesama dobila sasvim znakovito, naslov „Argola“.

U ove tri godine poznanstva napisala sam dovoljno pjesama za dodatne još dvije zbirke koje će čekati jer trenutačno Argola pokreće i put za neke kasnije kojima još ne znam naslov, ali dodirom sudbine svakako će ga dobiti.

Samo tako nastaju pjesme, naslovi i iskrena poznanstva.

Poezija me spaja s ljudima sličnima meni koji žive s dušom i iz duše, a takva je i Nakladnička kuća Fragment.