skip to Main Content

Naklada Fragment osnovana je u srpnju 2019. godine od strane dvaju velikih entuzijasta i zaljubljenika u knjige koji znaju da mogu ostvariti svoje snove.

On je mlad, diplomirao je na ekonomskom fakultetu i već sada zna da ne želi cijeli život posvetiti radu u nekoj banci i svojim radom graditi tuđe snove. Svoju edukaciju i znanje želi usmjeriti na svoju nakladu i na cjeloživotnu ljubav, a to su knjige. On je realan, točan, izravan i pravi profesionalac, a u duši istinski roker.

On je Bartul Vlahović.

Ona je nešto starija i za sebe kaže da živi na oblaku. Vječni je sanjar, a povrh svega jedno vječito razigrano dijete. Knjige obožava i smatra ih pokretačem svijeta, globalnim arhivom i nasljeđem za sve buduće generacije. Ona je petnaest godina radila za veliku tvrtku, gradila tuđe snove i u jednom trenutku shvatila da to više ne želi. Svu energiju, ljubav i znanje odlučila je usmjeriti na knjige, na ljude koji su, kao svijetlo na kraju tunela, bili uz nju cijelo vrijeme, na autore s kojima će graditi ovu predivnu priču i u konačnici na čitatelje. Ona je izravna, glasna, drži da je sve, apsolutno sve, moguće ako se dovoljno želi i radi s ljubavlju.

Ona je Sonja Šumić.

Kako je rekao naš divni prijatelj i suradnik Bogdan Stevanović Blogdan:

„Ovaj svijet nikada na bolje nisu mijenjali oni koji su samo puno radili, nego samo oni koji su voljeli to što rade.“

A mi volimo (obožavamo) knjige i sve što je vezano uz njih.

Naklada Fragment osnovana je iz ljubavi prema knjigama. Misija nam je mijenjati svijet, pogled na svijet, poticati čitanje koje nas svih oplemenjuje, educira, otvara nove vidike i spoznaje, povezuje nas i čini život bogatijim. Povezivanje nakladnika, autora i čitatelja nam je imperativ jer samo njihovom kohezijom jedna knjiga može ispuniti puni potencijal, zasjati pravim sjajem. Na tome ćemo predano i kontinuirano raditi, kao i na afirmaciji jako puno autora koji imaju genijalne rukopise i ideje, a nisu prepoznati, priznati i nije im ukazana šansa da se ostvare.

Svima koji se nađu na ovoj stranici želimo iskrenu dobrodošlicu. Zahvalni smo Vam što svojom prisutnošću pomažete ostvariti naše snove i što čuvate i štitite knjigu i čitanje od zaborava.

Close search

Košarica

Back To Top