skip to Main Content

Nakladu Fragment osnovalo je dvoje velikih entuzijasta i zaljubljenika u knjige koji znaju da mogu ostvariti svoje snove.

Misija nam je mijenjati svijet, pogled na svijet, poticati čitanje koje nas sve oplemenjuje, educira, otvara nove vidike i spoznaje, povezuje nas i čini život bogatijim. Povezivanje nakladnika, autora i čitatelja nama je imperativ jer samo njihovom kohezijom jedna knjiga može ispuniti puni potencijal, zasjati pravim sjajem. Na tome ćemo predano i kontinuirano raditi, kao i na afirmaciji jako puno autora koji imaju genijalne rukopise i ideje, a nisu prepoznati, priznati i nije im ukazana mogućnost da se ostvare.

On je mlad, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu i već sada zna da ne želi cijeli život posvetiti radu u nekoj banci i svojim radom graditi tuđe snove. Svoju edukaciju i znanje želi usmjeriti na svoju nakladu i na cjeloživotnu ljubav, a to su knjige. On je realan, točan, izravan i pravi profesionalac, a u duši istinski roker.

On je Bartul Vlahović.

Ona je nešto starija i za sebe kaže da živi na oblaku. Vječni je sanjar, a povrh svega jedno vječito razigrano dijete. Knjige obožava i smatra ih pokretačem svijeta, globalnim arhivom i nasljeđem za sve buduće generacije. Ona je petnaest godina radila za veliku tvrtku, gradila tuđe snove i u jednom trenutku shvatila da to više ne želi. Svu energiju, ljubav i znanje odlučila je usmjeriti na knjige, na ljude koji su, kao svjetlo na kraju tunela, bili uz nju cijelo vrijeme, na autore s kojima će graditi ovu predivnu priču i u konačnici na čitatelje. Ona je izravna, glasna, drži da je sve, apsolutno sve, moguće ako se dovoljno želi i radi s ljubavlju.

Ona je Sonja Šumić.

Naš divni prijatelj i suradnik Bogdan Stevanović Blogdan rekao je:

„Ovaj svijet nikada na bolje nisu mijenjali oni koji su samo puno radili, nego samo oni koji su voljeli to što rade.“

A mi volimo (obožavamo) knjige i sve što je vezano uz njih.

Svima koji se nađu na ovoj stranici želimo iskrenu dobrodošlicu. Zahvalni smo vam što svojom prisutnošću pomažete ostvariti naše snove i što čuvate i štitite knjigu i čitanje od zaborava.

Naklada Fragment naš je san, a dosanjati ga možemo samo uz pomoć dragih ljudi i strastvenih čitateljica i čitatelja kao što ste vi.

Srdačno

Sonja Šumić i Bartul Vlahović

Sve naslove Naklade Fragment možete pronaći na poveznici:

https://nakladafragment.com/knjige/

Close search

Košarica

Back To Top