Besplatna dostava na području RH za sve narudžbe iznad 40 €

Nakladu Fragment 2019. godine osnovalo je dvoje velikih entuzijasta i zaljubljenika u knjige.

Misija nam je poticati čitanje koje nas sve oplemenjuje, educira, otvara nove vidike i spoznaje, povezuje nas i čini život bogatijim. Povezivanje nakladnika, autora i čitatelja nama je imperativ jer samo njihovom kohezijom jedna knjiga može ispuniti puni potencijal, zasjati pravim sjajem. Na tome predano i kontinuirano radimo, kao i na afirmaciji jako puno autora koji imaju kvalitetne rukopise i ideje, a nisu prepoznati i nije im ukazana mogućnost da se ostvare.

Bartul Vlahović diplomirao je na Ekonomskom fakultetu i već sada zna da ne želi cijeli život posvetiti radu u nekoj banci i svojim radom graditi tuđe snove. Svoju edukaciju i znanje želi usmjeriti na svoju cjeloživotnu ljubav, a to su knjige.

Sonja Šumić za sebe kaže da živi na oblaku. Knjige obožava i smatra ih pokretačem svijeta, globalnim arhivom i nasljeđem za sve buduće generacije. Ona je petnaest godina radila za veliku tvrtku, gradila tuđe snove i u jednom trenutku shvatila da to više ne želi. Ona je izravna, glasna, drži da je sve, apsolutno sve, moguće ako se dovoljno želi i radi s ljubavlju.

Naš prijatelj i suradnik Bogdan Stevanović Blogdan rekao je:

“Ovaj svijet nikada na bolje nisu mijenjali oni koji su samo puno radili, nego samo oni koji su voljeli to što rade.“

A mi volimo knjige i sve što je vezano uz njih.

Svima koji se nađu na ovoj stranici želimo iskrenu dobrodošlicu. Zahvalni smo vam što svojom prisutnošću pomažete ostvariti naše snove i što čuvate i štitite knjigu i čitanje od zaborava.

Naklada Fragment naš je san, a dosanjati ga možemo samo uz pomoć dragih ljudi i strastvenih čitateljica i čitatelja kao što ste vi.

Srdačno,
Sonja Šumić i Bartul Vlahović

Naklada Fragment

Izdavačka kuća koja pruža utočište svim sanjarima i knjigoljupcima među stranicama talentiranih domaćih autora.

Naslovi u ponudi Naklade Fragment