Besplatna dostava na području RH za sve narudžbe iznad 40 €

Kata Mijić: Kad su me pitali želim li kod njih objaviti reizdanje moje prve knjige, mislila sam se cijelu stotinku sekunde. Šalim se. Nisam ni toliko.

Sonju znam godinama, ona je moja vjerna publika na svim promocijama. No, nije mi zato prirasla srcu. Srce ili prepozna ili šuti. A kad je ona u pitanju, nije šutjelo. Kome se ne bi svidjela osoba obavijena plaštom dobrote, osoba koja srce nosi na dlanu, a to je danas rijetko, gotovo nemoguće pronaći. A ja tu jednostavnost volim. I ona me uvijek osvoji na prvu.

I onda… Bila sam u toku dok je nastajala izdavačka kuća Fragment. Imala sam tu čast, a i ona dovoljno povjerenja da mi oda sve svoje poslovne tajne, zajedno s našim dobrim Bartulom. Radovala sam se kao da je ja otvaram. Kad se usudiš sanjati i napraviš sve da se snovi ostvare, cijeli svemir pomaže. Kad su me pitali želim li kod njih objaviti reizdanje moje prve knjige, mislila sam se cijelu stotinku sekunde. Šalim se. Nisam ni toliko. Čast mi je što sam s Vama od samog početka, jer mi niste urednici, vi ste moji prijatelji. Nadam se da je uzajamno.

Pratim ih i vidim da ne postoje izgovori. I da se sve može kad se hoće.

Ostanite uvijek takvi kakvi jeste, a mi ćemo zajedno hvatati naše zajedničke zvijezde u obliku knjiga.

Volim Vas…