Besplatna dostava na području RH za sve narudžbe iznad 40 €

Najava: Predstavljanje knjige “Mi. Žene.” u Kaštelima (28.02.2020.)

Pozivamo vas na jedno sasvim drugačije predstavljanje knjige. u prostorijama Kulturnog centra (ex.Pastoralni dom) Kaštel Lukšić, družit ćemo se s autoricom knjige Natašom Jukić i njenim gostima. A njih će ovom prilikom biti popriličan broj. Dolaze nam predstavnici iz nakladničke kuće Fragment, ilustratorica Dona Tomić, glumica i pjesnikinja Viviana Zoković, pjesnikinja Katarina Vrca, sa pjesmom i gitarom stiže kantautorica Ellen Taylor, zatim jedna divna Mojca koja nam donosi pjesmu na usnama, Anđelka koja čita anđeoski i još poneko iznenađenje…

Knjiga “Mi.Žene.” nastala je iz potrebe same autorice da razbije uvjerenje kako je žena ženi vuk. Knjiga je ovo koja je ujedinila stotinu žena i njihovih autentičnih priča. Zbirka tolerancije, uvažavanja, podrške i čiste ljubavi.
Može li žena podržati ženu, čak štoviše njih sto odjednom? Itekako. dođite i uvjerite se.

Više informacija o predstavljanju knjige pronađite OVDJE!

Knjigu “Mi. Žene.” naručite OVDJE!

O knjizi:

Knjiga “Mi. Žene.” projekt je jednakosti i zajedništva. Riznica istinitih priča 100 žena današnjeg vremena, živućih inspiracija.

Ova knjiga potvrda je svakoj djevojci, ženi i baki da nikada i u ničemu nije sama. Sve je to neka od nas prodisala i preživjela. Knjiga koja poziva na toleranciju prema različitosti, ranjivosti i manjinama, koja podsjeća na vrijednost u svakoj od nas i u kojoj je svaka žena utvrda obitelji.

Knjiga koja uči naše sinove, putokaz je našim kćerima i utjeha svakoj od nas. Pogotovo u današnje vrijeme kad se zazivaju zakoni davnih vremena, a žene se često guraju u drugi plan. Ovo je knjiga koja budi, potiče i hrabri svakoga tko je pročita i ukazuje da uvijek možemo više nego što mislimo. Da smo jače od svojih ograničenja i svih onih koja su nam nametnuta. Knjiga koja svojim rečenicama šapuće: “Ti to možeš!”