Mi. Žene. – Nataša Jukić

19,77

Mi. Žene. – Nataša Jukić

19,77


Naslov: Mi. Žene.
Autorica: Nataša Jukić
Nakladnik: Naklada Fragment
Godina izdavanja: 2019.
ISBN: 978-953-8301-02-5
Broj stranica: 152
Uvez: tvrdi uvez

Nataša JukićMi. Žene.

Knjiga Mi. Žene. projekt je jednakosti i zajedništva. Riznica istinitih priča 100 žena današnjeg vremena, živućih inspiracija.

Ova knjiga potvrda je svakoj djevojci, ženi i baki da nikada i u ničemu nije sama. Sve je to neka od nas prodisala i preživjela. Knjiga koja poziva na toleranciju prema različitosti, ranjivosti i manjinama, koja podsjeća na vrijednost u svakoj od nas i u kojoj je svaka žena utvrda obitelji.

Knjiga koja uči naše sinove, putokaz je našim kćerima i utjeha svakoj od nas. Pogotovo u današnje vrijeme kad se zazivaju zakoni davnih vremena, a žene se često guraju u drugi plan. Ovo je knjiga koja budi, potiče i hrabri svakoga tko je pročita i ukazuje da uvijek možemo više nego što mislimo. Da smo jače od svojih ograničenja i svih onih koja su nam nametnuta. Knjiga koja svojim rečenicama šapuće: “Ti to možeš!”

O autorici:

Mi. Žene.
Nataša Jukić

Nataša Jukić rođena je 9. siječnja 1978. godine u Splitu.

Djetinjstvo je provela u Kaštelima, gdje je završila i osnovnu školu. Srednju školu i sva ostala doškolovanja završila je u Splitu.

Piše oduvijek, o svemu što joj dotakne dušu. Njena misija je barem malo nabolje popraviti ovaj svijet. Priče su snažan alat kojim, ako ga ispravno koristimo, poklanjamo djeci čuda u rukavu, pomagala za život.

Po zanimanju je suradnik u odgojno-obrazovnom procesu. Trenutno radi kao asistent u nastavi djeci s teškoćama. To je posao kojeg obožava i kojeg radi već dugi niz godina, najviše s djecom iz spektra autizma.

Također je i master neuro-lingvističkog programiranja, članica Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade te članica CAP tima Hrvatske, pri udruzi Korak po Korak koja se bavi sprječavanjem vršnjačkog nasilja među djecom i svim ostalim oblicima nasilja.

Majka je dječaka Roka i u sretnom braku s Tomom već 19 godina.

Kolumnist je portala Roditelji.hr i Portal grada Kaštela, a administrator i vlasnik stranice Preporuka Priča za Djecu.

Dosad je objavila:

– Zagrebi sivu (2018., Redak)
– Krijesnica koja se zove baš kao Ti (2018., Mind Ability)
– Biseri prosuti morem (2019., Click Media j.d.o.o)
– Mi. Žene. (2019., Naklada Fragment)
– Krhotine cijelog (2021., Redak)

Društvene mreže:

Facebook App Symbol free icon