Ti si moje sve – Sanja Srdić Jungić

7,00

Sniženje!

Ti si moje sve – Sanja Srdić Jungić

7,00


closed book emoji Pročitaj ulomak iz knjige

Naslov: Ti si moje sve
Autorica: Sanja Srdić Jungić
Nakladnik: Naklada Fragment
Godina izdavanja: 2021.
ISBN: 978-953-8301-11-7
Broj stranica: 336
Uvez: meki uvez

Sanja Srdić JungićTi si moje sve

Elena je bezbrižna mlada djevojka koja uživa u svojoj svakidašnjici sve do tragičnog dana koji će njoj i njezinoj obitelji promijeniti život iz temelja. Kada od vesele tinejdžerice postane tmurna verzija nekadašnje Elene, a prijateljice joj okrenu leđa, jedina utjeha bit će joj Aleks, dečko iz škole koji njezinu bol čini gotovo podnošljivom. Uz njega život postaje lakši, a budućnost svjetlija.

No kada joj nakon deset godina život ponudi drugu stranu priče što će Elena izabrati – svoju srodnu dušu ili obitelj?

O autorici:

Ti si moje sve
Sanja Srdić Jungić

Sanja Srdić Jungić rođena je 1988. u Zagrebu. Magistrirala je komunikologiju na Hrvatskim studijima, smjerovi odnosi s javnošću te mediji.

Pisanjem se bavi odmalena; od literarne grupe u osnovnoj školi pa sve do novinarske grupe i Lidrana u srednjoj školi, kao i raznih novinarskih honorarnih poslova tijekom i nakon studija.

Nakon sakupljanja iskustva u odnosima s javnošću i organizaciji raznih događanja 2017. preuzela je poziciju voditeljice marketinga u jednom knjižarskom lancu, na kojoj radi i danas.

Godine 2019. objavila je roman prvijenac Zvijezde među nama koji je privukao pozornost medija zbog radnje povezane s megapopularnom serijom “Igra prijestolja” u kojoj je Sanja statirala.

Ti si moje sve njezin je drugi roman. Trenutačno živi u Zagrebu sa suprugom Sašom, psom Toyem i mačkom Cecilijem.

Društvene mreže:

Facebook App Symbol free icon