Od mrvice do lavice – Karmen Kmetović Prkačin

5,00

Sniženje!

Od mrvice do lavice – Karmen Kmetović Prkačin

5,00


closed book emoji Pročitaj ulomak iz knjige

Naslov: Od mrvice do lavice
Autorica: Karmen Kmetović Prkačin
Nakladnik: Naklada Fragment
Godina izdavanja: 2021.
ISBN: 978-953-8301-20-9
Broj stranica: 156
Uvez: meki uvez

Karmen Kmetović PrkačinOd mrvice do lavice

Djelo Od mrvice do lavice, autorice Karmen Kmetović Prkačin, na vrlo jednostavan i duhovit način govori o osobnoj transformaciji inspiriranoj životnim temama u kojima se može pronaći svaki čitatelj. Stavljajući na papir ugodne i manje ugodne trenutke svoga postojanja, autorica se vodila mišlju kako ono što nju inspirira može poslužiti čitatelju da otpusti strah, da se prihvati i zavoli u svojoj nesavršenosti.

Knjiga opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima. Na putu osobnog razvoja dala je otkaz, prošla je bolan proces raskidanja veza s dragim ljudima i iskusila neimaštinu. No svaka bolna situacija naučila ju je da postane jača, da se zavoli i da na kraju živi slobodno, ispunjeno i autentično.

Knjiga je namijenjena svakomu tko želi spoznati kako slijediti svoju svrhu i biti svoj.

„Ova je knjiga poput nekakve hipnoterapije koja vas vodi u prepoznavanje svoje unutarnje ljubavi i početak iscjeljenja, kakvi god oni prirode bili. Čitajući je, osjećate kao da ležite negdje na kauču i potpuno ste opušteni, a odnekud dolazi nježni autoričin glas koji vas vodi na putovanje kroz neobično poznate svjetove. Da, vrlo dobro ih poznajemo! Znamo sve njihove izazove i dramu. A sada i njihovu veličanstvenu mudrost. Knjiga Od mrvice do lavice sjajan je primjer kako se gradi mapa izbavljenja iz straha i nesigurnosti u povjerenje i visoko samopouzdanje. Topla preporuka!“

-­­ Nenad Ljubić, autor

„Svi znamo kako iz velike ljubavi nastaju velika djela. Karmen je svoja iskustva, svoj život i svoje znanje utkala u ovu predivnu knjigu i otvorila vrata pozitivne promjene svima koji žele proći kroz njih.

No, to nije najveći doprinos ove knjige, već poruka koja stiže jasno i glasno i kroz redove i između njih: Voli sebe i zavoljet ćeš cijeli svijet. Hvala na ovoj poruci, neka počne čarolija.”

Maja Ikica Milosavljević, energoterapeutkinja i autorica

„Rijetko se može naći osoba koja utjelovljuje toliko radosti, svjetla i strasti za životom kao Karmen. Njezina toplina, zarazni osmijeh i brižni duh odmah su vidljivi onima oko nje. Ove kvalitete ne samo da je čine izvrsnom terapeutkinjom i iscjeliteljicom, već i posebno nadarenim ljudskim bićem.“

Rob Koenig, psiholog i kodirektor internacionalnog tima za rekonekciju

O autorici:

Karmen Kmetović Prkačin
Od mrvice do lavice

Karmen Kmetović Prkačin psihoterapeutkinja je, spisateljica i vlasnica UMUS savjetovališta. U svom individualnom i grupnom psihoterapeutskom radu primarno je posvećena odnosima; partnerskim, obiteljskim i poslovnim. Učeći klijente kako upravljati stresom, pomaže im pronaći unutarnji mir, ostvariti i uživati harmonične i razumijevanjem ispunjene odnose.

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je socijalni rad, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu magistrirala je socijalnu psihijatriju i sociopatologiju.

Članica je europskog instituta za psihoterapiju (EAP). Završila je edukaciju za praktičara neurolingvističke psihoterapije (NLP). Također je praktičarka rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije te akreditirana fascilitatorica programa Take charge of your life američkog Instituta William Glasser.

Kao voditeljica i stručna suradnica sudjelovala je na brojnim radionicama i projektima.
Autorica je programa Preuzmi kontrolu nad poslovnim stresom te Uplifting programa kojemu je cilj postizanje unutarnjeg mira i harmonije i mentorica za rekonekciju u Global Advisory Alliance for Reconnection.

Posebno je ponosna na online edukacijski program Tajna sretnog braka koji je prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Jedna je od autorica knjiga Vodič kroz razvod braka i Vodič za sretan brak od kojih je prva prevedena na slovenski i engleski jezik.

Osnivačica je Facebook stranice UMUS savjetovanje by Karmen Kmetović Prkačin te YouTube kanala Ugasi mozak, upali srce.

Društvene mreže:

Facebook App Symbol free icon