Skriveno srce – Marilena Dužman

13,14

Sniženje!

Skriveno srce – Marilena Dužman

13,14

Naslov: Haker
Autorica: Marilena Dužman
Nakladnik: Marilena Dužman
Godina izdavanja: 2020.
ISBN: 9789534848258
Broj stranica: 576
Uvez: meki uvez

Marilena DužmanSkriveno srce

Lyvia Ruston inteligentna je, uspješna i proračunata poslovna žena. Nadahnuta poslovnim uspjesima, novcem koji teče u potocima, pa čak i strahopoštovanjem koje u drugima budi njezino ime, Lyvia se napokon odvažila okrenuti novi list u knjizi svojih uspjeha: donijela je odluku da želi postati majka.

Oni rijetki koji je doista poznaju čude se njezinoj želji, no koliko teško to može biti? Ne samo da ima želju, Lyvia ima i plan i taktiku. Zato se prijavljuje za posao dadilje, smatrajući taj potez najboljim načinom da uvježba majčinstvo.

I tako upoznaje Amy, djevojčicu samohranog oca koji se nikako ne može pomiriti s činjenicom da je upravo odrješita osoba poput Lyvije ona s kojom se njegova kći, nakon dugo vremena i puno tragedija, ponovno smije. Lyvijin ulazak u život Boa Marwooda i male Amy pokrenut će lavinu promjena u životu naoko hladne poslovne žene, muškarca koji je zaboravio koliko umirujuć može biti dodir ženske ruke i djevojčice koja samo želi ono što želi i svako drugo dijete: obitelj.

Je li Lyvia djelić slagalice koji im nedostaje?

O autorici:

Hladno srce
Skriveno srce
Momina knjiga recepata
Haker

Marilena Dužman diplomirana je ekonomistica, majka dvoje djece, koja živi i radi u Ližnjanu, malom mjestu na jugoistoku Istre.

O njenim romanima pisale su mnoge poznate book blogerice, dala je na desetke intervjua za razne medije i gostovala u brojnim knjižnicama diljem Hrvatske.

Zapaženo je da Marilena u nekim romanima koristi čakavštinu, pa joj je Općina Ližnjan 2021. godine uručila nagradu za osobite uspjehe i postignuća u književnoj umjetnosti te promociji Ližnjana i ližnjanskog govora u svojim književnim djelima.

O njoj je napisan članak u godišnjaku Jurina i Franina za 2022. godinu. Marilena je aktivna na društvenim mrežama, možete ju pronaći na Facebook profilu Marilena Dužman i Facebook stranici MarilenaDužman/Autor, na Instagramu profilu @marilenaduzman, na LinkedInu profilu i Goodreads stranici.

Sve knjige autorice u našoj ponudi: