Hladno srce – Marilena Dužman

13,14

Sniženje!

Hladno srce – Marilena Dužman

13,14

Naslov: Hladno srce
Autorica: Marilena Dužman
Nakladnik: Marilena Dužman
Godina izdavanja: 2021.
ISBN: 9789534848272
Broj stranica: 246
Uvez: meki uvez

Marilena DužmanHladno srce

Svi grijesi dođu na naplatu, a požuda je jedan od onih koji obično dolazi i s nezavidnim posljedicama. Mara Marwood upustila se u strastvenu vezu s Vaneom svjesna da će ona biti kratkotrajna, a za njega i beznačajna.

Sada, nekoliko mjeseci kasnije, dvoumi se treba li mu priznati da nosi njegovo dijete. Vane joj je jasno dao do znanja da nije zainteresiran za ljubav, a ona nikada neće biti ta kojoj će pokloniti svoje srce. Vane smatra da je njegovo srce umrlo s njegovom suprugom i djetetom.

Otada se predao poslu i uspio sklopiti neka prijateljstva, no pravu sreću odavno nije iskusio. Međutim, ono što jest iskusio, bio je užitak u Marinom krevetu. I mora priznati da je to nešto bez čega bi muškarac, jednom kad se navuče, teško mogao preživjeti. Nakon što sazna za posljedice njihove avanture, Vane će morati odlučiti hoće li nastaviti živjeti s duhovima ili će prihvatiti novu priliku koju mu život nudi.

O autorici:

Hladno srce Skriveno srce Momina knjiga recepata Haker

Marilena Dužman diplomirana je ekonomistica, majka dvoje djece, koja živi i radi u Ližnjanu, malom mjestu na jugoistoku Istre.

O njenim romanima pisale su mnoge poznate book blogerice, dala je na desetke intervjua za razne medije i gostovala u brojnim knjižnicama diljem Hrvatske.

Zapaženo je da Marilena u nekim romanima koristi čakavštinu, pa joj je Općina Ližnjan 2021. godine uručila nagradu za osobite uspjehe i postignuća u književnoj umjetnosti te promociji Ližnjana i ližnjanskog govora u svojim književnim djelima.

O njoj je napisan članak u godišnjaku Jurina i Franina za 2022. godinu. Marilena je aktivna na društvenim mrežama, možete ju pronaći na Facebook profilu Marilena Dužman i Facebook stranici MarilenaDužman/Autor, na Instagramu profilu @marilenaduzman, na LinkedInu profilu i Goodreads stranici.

Sve knjige autorice u našoj ponudi: