Momina knjiga recepata – Marilena Dužman

13,14

Sniženje!

Momina knjiga recepata – Marilena Dužman

13,14

Naslov: Momina knjiga recepata
Autorica: Marilena Dužman
Nakladnik: Marilena Dužman
Godina izdavanja: 2022.
ISBN: 9789534848289
Broj stranica: 244
Uvez: tvrdi uvez

Marilena DužmanMomina knjiga recepata

Momo možda više nije među nama, ali njegov duh itekako jest. Mrtav, a gladan bila je luda pustolovina jednog starog momka koji je na svima ostavio trag. U Mominoj knjizi recepata saznat ćemo što je bilo nakon njegove smrti, a u glavnoj ulozi ovog puta nalazi se Noći – Momin najbolji prijatelj.

U svakoj se prilici Noći prisjeća svog prerano otišlog prijatelja i doista mu strahovito nedostaje. Momo je uvijek bio tu za savjet, razgovor ili potporu, a sad je Noći na raskrsnici života i trebat će mu nešto za što se može uhvatiti.

Supruga ga je iznevjerila, s djecom je u napetim odnosima, a ni život samca baš mu se ne mili. Dok gleda kako mu se život raspada, ni sam ne zna kako skupiti komadiće i ponovno ga sastaviti. Noći će zato još jednom utjehu potražiti kod svog starog prijatelja – ili onoga što je on ostavio iza sebe – njegove knjige recepata, jedne ptičice koja se nekako uvijek nađe u pravo vrijeme na pravome mjestu, i jedne žene koja ga napokon razumije…

O autorici:

Hladno srce Skriveno srce Momina knjiga recepata Haker

Marilena Dužman diplomirana je ekonomistica, majka dvoje djece, koja živi i radi u Ližnjanu, malom mjestu na jugoistoku Istre.

O njenim romanima pisale su mnoge poznate book blogerice, dala je na desetke intervjua za razne medije i gostovala u brojnim knjižnicama diljem Hrvatske.

Zapaženo je da Marilena u nekim romanima koristi čakavštinu, pa joj je Općina Ližnjan 2021. godine uručila nagradu za osobite uspjehe i postignuća u književnoj umjetnosti te promociji Ližnjana i ližnjanskog govora u svojim književnim djelima.

O njoj je napisan članak u godišnjaku Jurina i Franina za 2022. godinu. Marilena je aktivna na društvenim mrežama, možete ju pronaći na Facebook profilu Marilena Dužman i Facebook stranici MarilenaDužman/Autor, na Instagramu profilu @marilenaduzman, na LinkedInu profilu i Goodreads stranici.

Sve knjige autorice u našoj ponudi: