Haker – Marilena Dužman

13,14

Sniženje!

Haker – Marilena Dužman

13,14

Naslov: Haker
Autorica: Marilena Dužman
Nakladnik: Marilena Dužman
Godina izdavanja: 2021.
ISBN: 9789534848265
Broj stranica: 372
Uvez: meki uvez

Marilena DužmanHaker

Izlazeći iz sudnice, nije mogao vjerovati u svoju (ne)sreću. Šezdeset sati svojeg života morat će provesti kao videći pratitelj nepoznatoj slijepoj ženi. Vjerojatno će ga tjerati da s njom pohodi šoping centre, možda nešto još i gore, a njemu je samo na pameti osveta kriminalnoj organizaciji koja mu je ubila roditelje.

Zato je i postao haker. I to jedan od najboljih. Nije očekivao ženu koja će mu pokazati kako se živi punim plućima i zbog koje će poželjeti ostaviti svoj dosadašnji život iza sebe.

Je li moguće okrenuti novu stranicu? S njom? Da bi to uspio, svoju misiju treba izvršiti do kraja. To znači da vođa zloglasnog narkokartela napokon mora pasti. Možda je trebala malo bolje promisliti prije nego što je podigla ruku pristajući na videćeg pratitelja. Na kraju krajeva, čovjek je kriminalac.

Unatoč sljepoći, ona je samostalna i odvažna, ali videći pratitelj s kriminalnom prošlosti i tijelom prekrivenim tetovažama, prilika je koju ne može propustiti jer upravo joj je takav potreban za istraživanje kako bi završila svoj krimić. Dok je vrijeme provodila s njim, osjećala se živom unatoč svim opasnostima i spletkama. Ovaj haker otkrio joj je svoju divlju stranu, punu rizika pa čak i kriminala.

Ali najviše… ljubavi.

O autorici:

Hladno srce
Skriveno srce
Momina knjiga recepata
Haker

Marilena Dužman diplomirana je ekonomistica, majka dvoje djece, koja živi i radi u Ližnjanu, malom mjestu na jugoistoku Istre.

O njenim romanima pisale su mnoge poznate book blogerice, dala je na desetke intervjua za razne medije i gostovala u brojnim knjižnicama diljem Hrvatske.

Zapaženo je da Marilena u nekim romanima koristi čakavštinu, pa joj je Općina Ližnjan 2021. godine uručila nagradu za osobite uspjehe i postignuća u književnoj umjetnosti te promociji Ližnjana i ližnjanskog govora u svojim književnim djelima.

O njoj je napisan članak u godišnjaku Jurina i Franina za 2022. godinu. Marilena je aktivna na društvenim mrežama, možete ju pronaći na Facebook profilu Marilena Dužman i Facebook stranici MarilenaDužman/Autor, na Instagramu profilu @marilenaduzman, na LinkedInu profilu i Goodreads stranici.

Sve knjige autorice u našoj ponudi: