Budi kakva jesi – dr. sc. Emily Nagoski

21,99

Budi kakva jesi – dr. sc. Emily Nagoski

21,99

Naslov: Budi kakva jesi
Autor: dr. sc. Emily Nagoski
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditeljica: Martina Batinica
Godina izdavanja: 2022.
ISBN: 9789531432597
Broj stranica: 396
Uvez: meki uvez

dr. sc. Emily NagoskiBudi kakva jesi

Svaka žena jedinstvena je u svojoj seksualnosti i, u odnosu na muškarce, puno više varira u anatomiji, responzivnim seksualnim mehanizmima te općenito u načinu na koji njezino tijelo reagira u seksualnom svijetu. U knjizi Budi kakva jesi doktorica Emily Nagoski dokazuje da najvažniji čimbenik u stvaranju i održavanju zdravog seksualnog života, ispunjenog samopouzdanjem i radošću, nisu dijelovi tijela ili njihov raspored, već naša usredotočena svjesnost, želja i užitak.

Što znači da stres, naše raspoloženje, povjerenje koje osjećamo i naša slika o tijelu nisu tek periferni čimbenici seksualnosti, već čine esencijalni dio na koji se sve nadograđuje.

Doktorica Nagoski napisala je važnu knjigu o seksualnoj želji, o tome zašto neki parovi jednostavno prestanu imati odnose te što mogu učiniti u vezi s tim. Budi kakva jesi prije svega je neophodan vodič za sve one koji se žele osjećati dobro u svojoj koži, a pisana je prijateljski i za one koji žele razumjeti uspone i padove u svom seksualnom životu.

O autorici knjige Budi kakva jesi:

Emily Nagoski nagrađivana je autorica bestselera Budi kakva jesi te koautorica, sa svojom sestrom Ameliom, knjige Burnout: the secret to unlocking the stress cycle. Započela je svoj rad kao seksualni edukator na Sveučilištu Delaware, gdje je volontirala kao vršnjački seksualni edukator dok je studirala psihologiju. Licencirana je terapeutkinja i doktorica znanosti na Sveučilištu u Indiani i na institutu Kinsey. Sada kombinira seksualni odgoj i edukaciju o stresu kako bi naučila žene živjeti samouvjereno i radosno u njihovu vlastitom tijelu.

Ostale knjige iz domene popularne psihologije i samopomoći pronađite OVDJE!