Godina u kojoj je Bela Lang upoznala sreću – Jana Krišković Baždarić

7,00

Sniženje!

Godina u kojoj je Bela Lang upoznala sreću – Jana Krišković Baždarić

7,00


closed book emoji Pročitaj ulomak iz knjige

Naslov: Godina u kojoj je Bela Lang upoznala sreću
Autorica: Jana Krišković Baždarić
Nakladnik: Naklada Fragment
Godina izdavanja: 2021.
ISBN: 978-953-8301-14-8
Broj stranica: 262
Uvez: meki uvez

Jana Krišković BaždarićGodina u kojoj je Bela Lang upoznala sreću

Radnja romana prati put glavne junakinje Bele Lang prema samoostvarenju i velikim životnim promjenama za koje joj se neprestano čini da ih čeka predugo. Kao novinarka lokalnih novina već se duže vrijeme osjeća zarobljena u životu koji je prethodno bio njezin vlastiti izbor, ali koji ju je zarobio svojom ustajalom trajnošću i sigurnošću u kojoj polako, ali sigurno, gubi najbolji dio sebe.

Jednoga sasvim uobičajenog jutra, jedan naoko slučajan e-mail pokrene promjene u njezinu životu za koje će se prvi put morati zapitati je li na njih uopće spremna. Odlučivši prihvatiti poslovnu ponudu poznatoga njujorškog časopisa, kreće na nesigurno životno putovanje puno stranputica i naoko nelogičnih situacija i događaja, koji će nekim nevidljivim nitima upotpuniti slagalicu njezinih težnja.

Na Belinu putu pojavljuje se i njoj neobjašnjiva ljubav prema poznatom jazz glazbeniku koja se do samoga kraja prepleće s njezinim nastojanjem da se oslobodi straha i okova okoline te pronađe samu sebe.

Glavna junakinja, Bela Lang mlada je žena, a njezina potraga nije ograničena samo na onoga “pravog”, već je uvelike prilagođena suvremenim težnjama mladih žena – kako pronaći sebe, svoj životni put i na koji način se istrgnuti iz neudobne sigurnosti života, ostvariti svoje potencijale i, u konačnici, pronaći svoju sreću.

Ostale knjige Jane Krišković Baždarić u našoj ponudi:

S druge strane msota
Bela Lang
Jana Krišković Baždarić