Paket trilera: Voštani princ, Nešto između, Zvijer u nama

49,81

Sniženje!

Paket trilera: Voštani princ, Nešto između, Zvijer u nama

49,81

PAKET TRILERA

Dragi naši, za vas smo osmislili posebne žanrovske pakete koji će biti aktivni dok god bude interesa za njima.

Novi paket koji možete naručiti sastoji se od naslova Voštani princNešto između i Zvijer u nama.

Akcijska cijena ovog paketa je 49,81 EUR (puna cijena 55,34 EUR) + poštarina. Sve naše knjige na vaša vrata dostavlja DPD.

PAKET TRILERA

Dragi naši, za vas smo osmislili posebne žanrovske pakete koji će biti aktivni dok god bude interesa za njima.

Novi paket koji možete naručiti sastoji se od naslova Voštani princNešto između i Zvijer u nama.

Akcijska cijena ovog paketa je 49,81 EUR (puna cijena 55,34 EUR) + poštarina. Sve naše knjige na vaša vrata dostavlja GLS.

 

VOŠTANI PRINC – Miro Morović

Hladnoga siječanjskog predvečerja uplašena djevojčica trči šumom, nakon čega joj se gubi svaki trag. Sedam dana poslije u jednom od kaveza gradskoga zoološkog vrta pronađeno je tijelo dvadesetčetverogodišnje djevojke.

Jedini su tragovi koje policija ima mutna snimka nadzorne kamere i neobičan znak otisnut na žrtvinoj nadlaktici.

Bizarne okolnosti slučaja privuku pozornost Andrewa Framea, detektiva sumnjive reputacije i mračne prošlosti.

Frame će se uvući u novu jezivu priču, i ne sluteći da će se tako naći na putu ekscentričnog i teatralnog monstruma koji se ne planira zaustaviti dok ne ispuni svoju misiju.

Što povezuje ova dva slučaja? Hoće li ih biti još? Tko je Voštani princ?

Odgovore na ova pitanja pronađite u napetom nastavku Morovićeve uspješnice Djeca slijepoga kovača.

 

NEŠTO IZMEĐU – Ed Barol

Tama širi oko sebe tamu. Zlo samo sebe umnožava. Raste. Kao trula jabuka u košari koja pokvari sve druge.

Kad se Nikola u srednjim godinama odluči vratiti preko oceana u domovinu, zna da želi samo jedno. Ponovno osvojiti izgubljenu, nepreboljenu ljubav. Onu koju su u mladosti prekrile i slomile sjene tragedija prijašnjih generacija i sudbina što melju snove i živote.

Od prošlosti do sadašnjosti, djetinjstva, odrastanja i mladosti, isprepleću se likovi Nikole, Luciane i njezine unuke Lorene, njegove jedine ljubavi, kroz priču dugu gotovo 70 godina.

Hoće li uspjeti vratiti svoj život na željeni put, dobiti ono za čime jedino žudi, ili će ga nesreće onih prije, koje su ostavile neizbrisiv trag, slomiti u pokušaju i uništiti i njega i njegove snove.

Nešto između treći je autorov roman, povijesna drama s elementima napetog trilera, pisca poznatog po spekulativnoj fikciji i dobitnika šest nagrada SFERA.

 

ZVIJER U NAMA – Iva Kolega

U noći sa srijede na četvrtak, nestala je Dona Bilić, šesnaestogodišnja odbojkašica i odlična učenica. Tinejdžerica čija je majka Valerija nekadašnja misica i uspješna vlasnica frizerskog salona, a očuh Hari ugledan poduzetnik i predsjednik Gradskog vijeća grada Iskre.

Inspektori Ervin Wolf i Kris Tomić dobili su zadatak pronaći Donu kako znaju i umiju. Ali njihov zadatak sve je samo ne lagan. Trebaju ispitati ljude u Doninu okruženju, počevši od njezinih roditelja, dečka košarkaša Adama, najbolje prijateljice Melisse i nekadašnje najbolje prijateljice Keti, uz ostale školske kolege i poznanike. Laže li netko od svih ispitanika i ako laže, zašto?

Osim što trebaju utvrditi istinitost njihovih iskaza, inspektori trebaju uzeti u obzir i mogućnost da Donin nestanak nije vezan za ijednog  od njih. Pitanja, pretpostavki i mogućih scenarija mnogo je, a vremena malo.

Pored svega, tijekom istrage, i Ervin i Kris bore se sa svojim osobnim problemima i demonima, koji ne smiju utjecati na njihove prosudbe jer je riječ o životu mlade djevojke kao i njihove vlastite pozicije. Sve to samo dodatno pojačava napetost u vezi s tim misterioznim slučajem.

Hoće li uspjeti pronaći Donu? I što će još sve otkriti u velikoj potrazi za nestalom tinejdžericom, doznajte u ovome napetom romanu koji vas svojom galerijom likova neće prestati iznenađivati doslovno do posljednje riječi.