Paket knjiga: Jana Krišković Baždarić

29,99

Sniženje!

Paket knjiga: Jana Krišković Baždarić

29,99

PAKET KNJIGA AUTORICE JANE KRIŠKOVIĆ BAŽDARIĆ 💙

Dragi naši, za vas smo osmislili posebne žanrovske pakete koji će biti aktivni dok god bude interesa za njima.

Paket knjiga autorice Jane Krišković Baždarić sastoji se od naslova Godina u kojoj je Bela Lang upoznala sreću i S druge strane mosta.

Akcijska cijena ovog paketa je 29,99 EUR (puna cijena 35,57 EUR) + poštarina.

Sve naše knjige na vaša vrata brzo i sigurno dostavlja DPD.

Paket knjiga autorice Jane Krišković Baždarić 💙

Godina u kojoj je Bela Lang upoznala sreću:

Radnja romana prati put glavne junakinje Bele Lang prema samoostvarenju i velikim životnim promjenama za koje joj se neprestano čini da ih čeka predugo. Kao novinarka lokalnih novina već se duže vrijeme osjeća zarobljena u životu koji je prethodno bio njezin vlastiti izbor, ali koji ju je zarobio svojom ustajalom trajnošću i sigurnošću u kojoj polako, ali sigurno, gubi najbolji dio sebe.

Jednoga sasvim uobičajenog jutra, jedan naoko slučajan e-mail pokrene promjene u njezinu životu za koje će se prvi put morati zapitati je li na njih uopće spremna. Odlučivši prihvatiti poslovnu ponudu poznatoga njujorškog časopisa, kreće na nesigurno životno putovanje puno stranputica i naoko nelogičnih situacija i događaja, koji će nekim nevidljivim nitima upotpuniti slagalicu njezinih težnja. Na Belinu putu pojavljuje se i njoj neobjašnjiva ljubav prema poznatom jazz glazbeniku koja se do samoga kraja prepleće s njezinim nastojanjem da se oslobodi straha i okova okoline te pronađe samu sebe.

Glavna junakinja, Bela Lang mlada je žena, a njezina potraga nije ograničena samo na onoga “pravog”, već je uvelike prilagođena suvremenim težnjama mladih žena – kako pronaći sebe, svoj životni put i na koji način se istrgnuti iz neudobne sigurnosti života, ostvariti svoje potencijale i, u konačnici, pronaći svoju sreću.

S druge strane mosta:

„Ne volim mostove. Podsjećaju me na strah.“
„Mostovi zapravo simboliziraju nešto potpuno drugo. Njihova je snaga u promjeni.
Prelaženju. Odluci. Spajanju.
‘Čega se bojite, Anna?’“

Anna Fenton suvlasnica je turističke agencije na čijem ulazu visi znak koji bi se u svakom trenutku mogao urušiti, baš poput njezina života.

Bijeg od surove stvarnosti i iscrpljujućeg odnosa sa svojom teško bolesnom majkom pronalazi u odluci da na nekoliko dana otputuje u Dublin. Večer prije povratka u rodni grad Rivero, u jednom od dublinskih pubova upoznaje glazbenika Nialla koji je prije sedam godina izgubio sina. Zbliže ih njihove životne priče, a u samo jednoj noći, u malom stanu ponad mosta Ha’Penny na rijeci Liffey, Anna osjeti zov slobode u Niallovu svijetu.

Nakon majčine smrti i slijeda traumatskih događaja, Anna kreće na terapiju i suočava se s iskrivljenim uvjerenjima u kojima je živjela do njezine smrti. Vodeći posjetitelje Riverom i predstavljajući znamenitosti tranzitnog grada, polako prolazi kroz transformaciju i svoje osobne geografije koja je ponovno vodi do Nialla, ali i pitanja hoće li slobodu pronaći ako ostane ili ode zauvijek.

Ostale promotivne pakete knjiga u našoj ponudi potražite OVDJE!