Oblozi od tinte – Bogdan Stevanović Blogdan

5,00

Sniženje!

Oblozi od tinte – Bogdan Stevanović Blogdan

5,00


Naslov: Oblozi od tinte
Autor: Bogdan Blogdan Stevanović
Nakladnik: Naklada Fragment
Godina izdavanja: 2020.
ISBN: 978-953-8301-01-8
Broj stranica: 176
Uvez: meki uvez

Bogdan Stevanović BlogdanOblozi od tinte

Na prvo čitanje, sve priče napisane u knjizi „Oblozi od tinte“ izgledaju kao priče koje govore o svijetu u kojem živimo, ali kada se čovjek zagleda dublje u redove napisane u knjizi Bogdana Stevanovića, shvati da njegovi zapisi zapravo najviše govore o svjetovima koje nosimo u sebi. Upravo zbog toga, ovo nije knjiga o onome što se opaža, već o onome što se osjeća. Svaka njegova priča gotovo kirurški precizno secira izazovnu stvarnost u kojoj živimo kako bi što jasnije otkrila što se iza nje krije.

Zbog svega toga, iako ovu knjigu jest napisao Bogdan Stevanović, ona ipak najprije pripada nama jer smo u njoj opisani svi mi – naši izazovi, naša dvoumljenja i naši grijesi. Najljepše od svega je to što je odmah uočljivo da piščeva namjera nije bila da nas time definira, već mnogo pitomija – da uz njegove priče lakše sami sebe redefiniramo. Zato su „Oblozi od tinte“ ljekoviti za svaku ljutu ranu na našoj duši.

Humanitarni karakter:

Po Bogdanovoj ideji, odlučili smo Udruzi Krijesnica donirati 10kn po svakom prodanom primjerku knjige.

Ponosni smo što sudjelujemo u ovako plemenitoj akciji i zahvalni Bogdanu što je baš nama podario čast izdavanja svoje knjige “Oblozi od tinte” u Hrvatskoj.

Sve informaciji o Udruzi Krijesnica pronađite ovdje!

O autoru:

Oblozi od tinte
Blogdan

Bogdan Stevanović rođen je u Beogradu 17. prosinca 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu u Beogradu, na odsjeku za turizmologiju. Poslije osnovnih studija pohađao je Master studije turističkog novinarstva na Sveučilištu Autonoma u Barceloni.

Autor je projekta Svet dostupan svima, osnovanog s ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača studentske inicijative Pokaži malo da ti je stalo i humanitarne akcije Pruži korak. Dobitnik je priznanja za doprinos filantropiji u Srbiji za 2017. godinu, koje dodjeljuje Trag fondacija.

Izabravši ime Blogdan, od prosinca 2014. piše istoimeni blog koji je za dvije godine okupio više od 100.000 pratitelja. Priče s bloga prenosili su vodeći online i tiskani mediji u regiji. Prva knjiga Obloge od mastila (Oblozi od tinte, 2019., Naklada fragment), u izdanju Vulkan izdavaštva tiskana je u pet naklada, pri čemu se od svakog prodanog primjerka 50 RSD doniralo „Nacionalnom udruženju roditelja djece oboljele od raka“ – NURDOR-u. Drugu knjigu Sa druge strane obloga objavio je početkom 2019. godine.

Bogdan je TEDx govornik i kolumnist.

Društvene mreže:

Facebook App Symbol free icon     

Web stranica:

www.blogdan.rs