Oblozi od tinte – Bogdan Stevanović Blogdan

13,14 (99,00 kn)

Oblozi od tinte – Bogdan Stevanović Blogdan

13,14 (99,00 kn)


Naslov: Oblozi od tinte
Autor: Bogdan Blogdan Stevanović
Nakladnik: Naklada Fragment
Godina izdavanja: 2020.
ISBN: 978-953-8301-01-8
Broj stranica: 176
Uvez: meki uvez

Na prvo čitanje, sve priče napisane u knjizi „Oblozi od tinte“ izgledaju kao priče koje govore o svijetu u kojem živimo, ali kada se čovjek zagleda dublje u redove napisane u knjizi Bogdana Stevanovića, shvati da njegovi zapisi zapravo najviše govore o svjetovima koje nosimo u sebi. Upravo zbog toga, ovo nije knjiga o onome što se opaža, već o onome što se osjeća. Svaka njegova priča gotovo kirurški precizno secira izazovnu stvarnost u kojoj živimo kako bi što jasnije otkrila što se iza nje krije.

Zbog svega toga, iako ovu knjigu jest napisao Bogdan Stevanović, ona ipak najprije pripada nama jer smo u njoj opisani svi mi – naši izazovi, naša dvoumljenja i naši grijesi. Najljepše od svega je to što je odmah uočljivo da piščeva namjera nije bila da nas time definira, već mnogo pitomija – da uz njegove priče lakše sami sebe redefiniramo. Zato su „Oblozi od tinte“ ljekoviti za svaku ljutu ranu na našoj duši.

 

Humanitarni karakter:

Po Bogdanovoj ideji, odlučili smo Udruzi Krijesnica donirati 10kn po svakom prodanom primjerku knjige.

Ponosni smo što sudjelujemo u ovako plemenitoj akciji i zahvalni Bogdanu što je baš nama podario čast izdavanja svoje knjige “Oblozi od tinte” u Hrvatskoj.

Sve informaciji o Udruzi Krijesnica pronađite ovdje!