Besplatna dostava na području RH za sve narudžbe iznad 40 €

Karmen Kmetović Prkačin

Karmen Kmetović Prkačin psihoterapeutkinja je, spisateljica i vlasnica UMUS savjetovališta. U svom individualnom i grupnom psihoterapeutskom radu primarno je posvećena odnosima; partnerskim, obiteljskim i poslovnim. Učeći klijente kako upravljati stresom, pomaže im pronaći unutarnji mir, ostvariti i uživati harmonične i razumijevanjem ispunjene odnose.

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je socijalni rad, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu magistrirala je socijalnu psihijatriju i sociopatologiju.

Članica je europskog instituta za psihoterapiju (EAP). Završila je edukaciju za praktičara neurolingvističke psihoterapije (NLP). Također je praktičarka rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije te akreditirana fascilitatorica programa Take charge of your life američkog Instituta
William Glasser.

Kao voditeljica i stručna suradnica sudjelovala je na brojnim radionicama i projektima.
Autorica je programa Preuzmi kontrolu nad poslovnim stresom te Uplifting programa kojemu je cilj postizanje unutarnjeg mira i harmonije i mentorica za rekonekciju u Global Advisory Alliance for Reconnection.

Posebno je ponosna na online edukacijski program Tajna sretnog braka koji je prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Jedna je od autorica knjiga Vodič kroz razvod braka i Vodič za sretan brak od kojih je prva prevedena na slovenski i engleski jezik.

Osnivačica je Facebook stranice UMUS savjetovanje by Karmen Kmetović Prkačin te YouTube kanala Ugasi mozak, upali srce.

Društvene mreže:

Facebook App Symbol free icon