Besplatna dostava na području RH za sve narudžbe iznad 40 €

Radio Sunce

Radio Sunce Logo 300x300


Radio Sunce promovira zdrave životne navike, potiče dobre društvene promjene i prati pozitivnosti, kako bi slušateljima uljepšao svaki dan. U programu Radija Sunce nećete čuti ništa od politike, crne kronike i tračeva, ali ćete sigurno čuti korisne savjete za zdravlje, dobre vijesti, prijedloge kako biste mogli provesti dan, zanimljivosti o ljudima i svijetu, tematske emisije, te naravno – sunčanu glazbu.

Kad je udruga Županijska liga protiv raka – Split pokrenula Radio Sunce s ciljem promocije zdravlja, bio je to pionirski projekt radija u kojem je sadržaj specijaliziran. Malo je tko mogao slutiti da će jedna mala radijska postaja osvojiti simpatije mnogih generacija diljem Hrvatske koji slušaju Sunce preko zemaljskih odašiljača, preko streaminga ili preko kabelske televizije i to stoga što žele čuti nešto drugačije, dobiti pravu informaciju i uživati u starim dobrim hitovima.

Radio Sunce kao neprofitna radijska postaja uključuje u svoje djelovanje i volontere koji surađuju u stvaranju programa svojim znanjem i vještinama. Volonteri sudjeluju kao gosti u emisijama, kreiraju vlastite emisije, snimaju priloge i ankete na terenu, sudjeluju na predavanjima i press konferencijama, pomažu na javnozdravstvenim akcijama. Svojim idejama i zalaganjem čine program Radio Sunca zanimljivijim i boljim.

Ukoliko želite biti dio njihova tima i ponekad volontirati na radiju, javite im se na telefon 021 571 445 ili jednostavno dođite osobno u prostorije radija na drugom katu Klinike za onkologiju, na Firulama u Splitu. Uz kavicu ili čaj vrlo lako ćete dogovoriti što biste mogli raditi ovisno o Vašim željama i afinitetima prema zdravlju, ekologiji, kulturi…

Kontakt podaci:

Telefon (režija): 021/571-445
Telefon (marketing): 021/556-476