Besplatna dostava na području RH za sve narudžbe iznad 40 €

Novo u prodaji: Zvijer u nama – Iva Kolega

Dragi naši, na samom kraju ove godine predstavljamo vam novi triler u izdanju Naklade Fragment, ‘Zvijer u nama’, autorice Ive Kolege! 🙂

“U noći sa srijede na četvrtak, nestala je Dona Bilić, šesnaestogodišnja odbojkašica i odlična učenica. Tinejdžerica čija je majka Valerija nekadašnja misica i uspješna vlasnica frizerskog salona, a očuh Hari ugledan poduzetnik i predsjednik Gradskog vijeća grada Iskre.

Inspektori Ervin Wolf i Kris Tomić dobili su zadatak pronaći Donu kako znaju i umiju. Ali njihov zadatak sve je samo ne lagan. Trebaju ispitati ljude u Doninu okruženju, počevši od njezinih roditelja, dečka košarkaša Adama, najbolje prijateljice Melisse i nekadašnje najbolje prijateljice Keti, uz ostale školske kolege i poznanike. Laže li netko od svih ispitanika i ako laže, zašto?

Osim što trebaju utvrditi istinitost njihovih iskaza, inspektori trebaju uzeti u obzir i mogućnost da Donin nestanak nije vezan za ijednog od njih. Pitanja, pretpostavki i mogućih scenarija mnogo je, a vremena malo.

Pored svega, tijekom istrage, i Ervin i Kris bore se sa svojim osobnim problemima i demonima, koji ne smiju utjecati na njihove prosudbe jer je riječ o životu mlade djevojke kao i njihove vlastite pozicije. Sve to samo dodatno pojačava napetost u vezi s tim misterioznim slučajem.

Hoće li uspjeti pronaći Donu? I što će još sve otkriti u velikoj potrazi za nestalom tinejdžericom, doznajte u ovome napetom romanu koji vas svojom galerijom likova neće prestati iznenađivati doslovno do posljednje riječi.”

O autorici:

Iva Kolega rođena je 1978. u Zadru gdje je završila srednju Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu. Ekonomski fakultet završila je u Rijeci.

Do sada je objavila tri romana:

Ljubavna glad, erotsko-psihološki triler, prvi je autoričin roman objavljen 2015. u izdanju Antene Digital.

Godine 2018. u izdanju beogradske Lagune objavila je psihološki triler ‘Seme mraka’, koji je 2019. u Hrvatskoj objavio Fokus na hit pod nazivom ‘Sjeme tame’.

U listopadu 2021., također u izdanju Lagune, objavila je svoj treći roman, psihološki triler ‘Zver u nama’. Roman ‘Zvijer u nama’ objavljen je u prosincu 2022. godine u izdanju Naklade Fragment.


Zvijer u nama – Iva Kolega

18,45 (139,01 kn)


closed book emoji Pročitaj ulomak iz knjige

Naslov: Zvijer u nama
Autorica: Iva Kolega
Nakladnik: Naklada Fragment
Godina izdavanja: 2022.
ISBN: 978-953-8301-30-8
Broj stranica: 324
Uvez: meki uvez