skip to Main Content
Novo U Prodaji: Nije život Norveška – Tatjana Pernarčić

Novo u prodaji: Nije život Norveška – Tatjana Pernarčić

✅ Pročitaj ulomak iz knjige

 

Da, definitivno ima žena koje se nikad ne bi mijenjale. One su rijetke i šute. Niti hvale niti pljuju ličnost koju ne poznaju, ali prepoznaju hrabru, neovisnu crtu koja ne mari za tuđe mišljenje.

Magdalena i Sandra, Megi & Zeni, odlaze u Dubrovnik na konačni sedmodnevni odmor. Hedonistički uživajući odmotavaju i stranice svojih života, pa iako prijateljice, uviđaju da neka bitna zbivanja ne znaju jedna o drugoj, čak ni ona kojih su dio, a to će tek doznati. Ta su zbivanja test njihova prijateljstva koja inače mogu uzrokovati prekide koje ni nekoliko naraštaja ne znaju ili ne žele premostiti.

Ako gorkoslatki autoričin prvijenac čitamo otvoreno bez moraliziranja (Više je čovječnosti u srcima zločinaca nego kod hladnih besprijekornih građana u čijim se srcima ugasila snaga zla, ali i snaga dobra., H. H.), možda nas tekst romana potakne na susret s vlastitim potisnutim stvarima koje skrivamo od sebe ili ih nismo dovoljno osvijestili. I razriješimo ih kao što čine junakinje romana Nije život Norveška.

 

Rudolf Ćurković

 

Roman Nije život Norveška naručite OVDJE!

Close search

Košarica

Back To Top