Besplatna dostava na području RH za sve narudžbe iznad 40 €

Najava: Oteta ljepota – Kate Mitchell

Knjiga “Oteta ljepota” autorice Kata Mijić (Kate Mitchell), hrvatske kraljice ljubića, je u tisku 😍
 
Ubrzo će se moći kupiti na našem webshopu, a dotad budite slobodni napraviti prednarudžbu u naš inbox ili na mail: nakladafragment@gmail.com 🙂
 
Cijena knjige je 109kn 🙂
 
📖 📖 📖
 
“Oteta ljepota” priča je o nadi, o borbi i vjeri da čuda zaista postoje.
 
Glavni akter priče je mlada i talentirana slikarica Veronika koja je cijeli život provela u siromaštvu, uz oca alkoholičara i majku koja mu se nikad nije imala snage suprotstaviti.
 
U sjeni obiteljske povijesti, svim silama se trudi ne ponoviti majčine greške. Međutim, zbog očevog kockanja i alkoholizma, jedva preživljava. Boreći se za vlastitu egzistenciju, odluči prodati svoje slike, a nakon što upozna Mladena Babića, naočita i karazmatična muškarca, stvari se još dodatno zakompliciraju.
 
Može li Veronika preokrenuti svoj život i osloboditi se pečata patnje zbog odrastanja u disfunkcionalnosti svoje obitelji? Može li iskoračiti iz majčine sjene i dokazati da se čuda događaju onima koji su spremni sve riskirati?
 
U ovom ljubavno-obiteljskom romanu, osjetit ćete pravu snagu ženske odlučnosti te proživjeti pravi vrtuljak emocija. I oni najskeptičniji teško će ostati ravnodušni nad zbivanjima koja će pratiti Veroniku u njenoj borbi protiv oluje prošlosti.
 
#čitajmodomaće