Siru Phillipu s ljubavlju – Julia Quinn

11,93 (89,89 kn)

Siru Phillipu s ljubavlju – Julia Quinn

11,93 (89,89 kn)

Naslov: Siru Phillipu s ljubavlju
Serijal: 5. dio, Bridgerton
Autor: Julia Quinn
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditeljica: Zrinka Budak
Godina izdavanja: 2021.
ISBN: 9789531429443
Broj stranica: 344
Uvez: meki uvez

Siru Phillipu s ljubavlju peti je roman iz serije o obitelji Bridgerton.

Iz dopisivanja s Eloise Bridgerton, dalekom  rođakinjom svoje pokojne supruge, sir Phillip saznaje  da je gospođica Bridgerton usidjelica. Zaprosio ju je,  zaključivši da je vjerojatno neugledna i skromna pa se  već prilično očajnički želi udati.

Ali… nije bilo tako. Prekrasna žena na njegovim  kućnim vratima sve je samo ne tiha, a kad uspije  prestati pričati dovoljno dugo da zatvori usta, sve što on  želi jest poljubiti je…

Eloise Bridgerton ne može se udati za čovjeka kojeg  nikada nije upoznala! Ali ipak počne o tome razmišljati  i propitivati se…

Nije se ni snašla, a već je usred noći  unajmila kočiju i krenula upoznati muškarca za kojeg se  nada da bi joj mogao savršeno odgovarati.

Ali… nije bilo tako. Njezin savršeni suprug ne bi smio  biti tako ćudljiv i nepristojan. A i zasigurno bi barem  jednom spomenuo da ima dvoje vrlo male i prilično  neotesane djece, kojima silno treba majka kao što i Phillipu treba žena.

“Pisci poput Quinn ponovno su izumili ljubavne romane za postfeminističku generaciju.”- Time Magazine

O autorici romana Siru Phillipu s ljubavlju:

Julia Quinn počela je pisati svoj  prvi roman mjesec dana nakon završetka  fakulteta i otad ne prestaje udarati po  tipkovnici. Autorica je nagrađenih  povijesnih ljubavnih romana, uključujući  bestselere  New York Timesa , seriju romana  o obitelji Bridgerton koja započinje  romanom  Vojvoda i ja (The Duke and I). Diplomirala je na Harvardu i Radcliffeu  i sada živi sa svojom obitelji u državi  Colorado. Posjetite njezinu internetsku  stranicu na adresi  www.juliaquinn.com.