Gospodin Bridgerton – Julia Quinn

11,93

Gospodin Bridgerton – Julia Quinn

11,93

Naslov: Gospodin Bridgerton
Serijal: 4. dio, Bridgerton
Autorica: Julia Quinn
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditeljica: Zrinka Budak
Godina izdavanja: 2021.
ISBN: 9789531429436
Broj stranica: 384
Uvez: meki uvez

Julia QuinnGospodin Bridgerton

Gospodin Bridgerton četvrti je roman iz serije o obitelji Bridgerton.

Penelope Featherington u tajnosti obožava brata svoje najbolje prijateljice od… Zapravo, čini se da ga je  oduvijek obožavala. Nakon što je pola svoga života  izdaleka promatrala Colina Bridgertona, misli kako  zna sve o njemu, sve dok ne naiđe na njegove najveće  tajne – i tada shvati da ga uopće ne poznaje.

Colinu je dosadilo da ga svi smatraju tek praznoglavim  šarmerom i muka mu je što je cijelo visoko društvo  doslovno poludjelo za tračerskom kolumnisticom  lady Whistledown. No kad se Colin vrati s jednog  od svojih putovanja u inozemstvo, otkrit će kako  ništa više u životu nije isto, a ponajmanje Penelope  Featherington! Tek će tada Colin otkriti da i Penelope  ima svoje tajne.

Sada ovaj okorjeli neženja mora odlučiti je li mu  Penelope najveća prijetnja ili jamstvo sretnog  završetka?

“Pisci poput Quinn ponovno su izumili ljubavne romane za postfeminističku generaciju.”- Time Magazine

O autorici romana Noć poput ove:

na putu do vjenčanja julia quinn

Julia Quinn počela je pisati po završetku fakulteta i otada ne prestaje. Autorica je nagrađivanih povijesnih ljubavnih romana, uključujući seriju romana o obitelji Bridgerton ‒ uspješnicu New York Timesa i jednu od najgledanijih ekranizacija u povijesti Netflixa. Na hrvatski su joj do sada prevedeni romani Deset stvari koje volim kod tebe, Tajni dnevnici gospođice Mirande Cheever, Što se to zbiva u Londonu?, Vojvoda i ja, Vikont koji me volio, Džentlmenska ponuda, Siru Phillipu s ljubavlju, Gospodin Bridgerton, Kad je bio grešan, Tajna njegova poljupca, Na putu do vjenčanja, Živjeli su dugo i sretno te romani Zbog gospođice Bridgerton i Mala laž. Diplomirala je na Harvardu i Radcliffeu i sada živi s obitelji u državi Colorado.

Sve ostale knjige autorice u našoj ponudi: