Tajne sir Richarda Kenworthyja – Julia Quinn

18,90

Tajne sir Richarda Kenworthyja – Julia Quinn

18,90

Naslov: Tajne sir Richarda Kenworthyja
Autorica: Julia Quinn
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditelj: Nikolina Palašić
Godina izdavanja: 2023.
ISBN: 99789531435451
Broj stranica: 370
Uvez: meki uvez

Julia Quinn – Tajne sir Richarda Kenworthyja

Nije mu ostalo još mnogo vremena.

Iz tajanstvenih razloga sir Richard Kenworthy mora brzo pronaći suprugu, a nedostatak vremena diktira i strategiju: jednostavno ne može biti suviše izbirljiv. No, kad ugleda ljupku i samozatajnu Iris Smythe-Smith kako se na obiteljskom koncertu pokušava sakriti iza svog violončela, odjednom zna da je baš ona – ona prava!

Sitna i blijeda Iris Smythe-Smith navikla je na to da je ne primjećuju. Ugodno se osjeća u pozadini, stopljena s okolinom. Zato je sumnjičava kad je Richard Kenworthy poželi upoznati. On zavodi i šarmira, njegove slatke riječi ostavljaju dojam zaljubljenog muškarca i koliko god Iris ne može ostati ravnodušna na njegova nastojanja, svejedno ima osjećaj da nešto nije sasvim u redu.

Sir Richard će je zaprositi, a ta prosidba će se prometnuti u kompromitirajuću situaciju koja joj neće ostaviti mnogo izbora. Njezine sumnje će zbog toga postati sve jače, ali srce će joj ipak govoriti da kaže „da“.

Tajne će se s vremenom razotkriti, a njihove posljedice teško je predvidjeti. Odnos Richarda i Iris iz temelja će se promijeniti. Od suzbijenih strasti i otvorene naklonosti, past će u dubine odbojnosti i razočaranja. Ali možda, unatoč svemu, s vremenom pronađu – ljubav.

Iz istog serijala:

Roman obiluje tajnama, a baš sve ih vrijedi razotkriti! – Heroes And Heartbreakers