Poslušaj me – Tess Gerritsen

19,90

Poslušaj me – Tess Gerritsen

19,90

Naslov: Poslušaj me
Autor: Tess Gerritsen
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditelj: Igor Rendić
Godina izdavanja: 2024.
ISBN: 9789531435994
Broj stranica: 284
Uvez: meki uvez

Tess GerritsenPoslušaj me

Roman Poslušaj me trinaesti je nastavak legendarnog serijala o detektivki Rizzoli i patologinji Isles.

Bostonska detektivka Jane Rizzoli i forenzička patologinja Maura Isles istražuju naizgled nasumično ubojstvo. Sofia Suarez, udovica, medicinska sestra i omiljena susjeda, nasmrt je zatučena u vlastitu domu. Ali, ispod mirne površine krije se vrelo tajni. Jane otkriva vezu između Sofije i nedavne žrtve nesmotrenog vozača, što samo uzburkava mutne vode slučaja.

Angela Rizzoli, Janeina majka, ne propušta ništa u svom malom susjedstvu. Zato ne odolijeva istrazi nestanka njezine susjede tinejdžerke i mora dokučiti kakvi se to neobična obitelj upravo doselila. Ona zna da u njezinu mirnu susjedstvu slučajnosti ne postoje. Iako je Jane pokušava umiriti, Angela je uvjerena da njezinom ulicom vreba krvoločni grabežljivac. Grabežljivac kojem će ona stati na kraj.

I u ovom trinaestom nastavku serijala Tess Gerritsen kombinira svoje znanje medicine i policijskih postupaka sa složenim zapletom, lukavim obratima i snažnim ženskim likovima.

“Obožavatelji koji su željno išcekivali novi nastavak ovoga popularnog serijala mogu odahnuti: ovaj je roman vrijedilo čekati.” – Booklist

O autorici:

Tess Gerritsen jedna je od najčitanijih suvremenih autorica forenzičarskih trilera. Hrvatski čitatelji upoznali su je čitajući romane: Harem mrtvih duša, Vrt kostiju, Klub Mefisto, Samo prividna smrt, Dvojnica, Grijesi, Šegrt, Kirurg, Mjesto za ubijanje i Nijema djevojka. Prema njezinim romanima snimljena je i uspješna televizijska serija Cure na zadatku.

Ostale knjige Tess Gerritsen u našoj ponudi:

Znam tajnu Poslušaj me Tess Gerritsen