Zadnja kuća u Nepotrebnoj ulici – Catriona Ward

17,12

Zadnja kuća u Nepotrebnoj ulici – Catriona Ward

17,12

Naslov: Zadnja kuća u Nepotrebnoj ulici
Autorica: Catriona Ward
Nakladnik: Sonatina
Prevoditelj: Igor Rendić
Godina izdavanja: 2022.
ISBN: 978-953-8400-05-6
Broj stranica: 360
Uvez: meki uvez

Catriona WardZadnja kuća u Nepotrebnoj ulici

Ovo je priča o ubojici. O otetom djetetu. O osveti. Ovo je priča o Tedu koji sa svojom kćeri Lauren i mačkom Olivijom živi u jednoj običnoj kući na kraju jedne obične ulice.

Sve to je istina. A opet, nešto je i laž. Ovu obitelj povezuje neizreciva tajna, a kad se preko puta doseli nova susjeda, istina bi ih sve mogla uništiti. Jer nešto leži zakopano u mračnoj šumi na kraju Nepotrebne ulice. No nije ono što mislite…

Iz pera višestruko nagrađivane autorice romana Little Eve Rawblood, Catrione Ward, stiže nam ova izvanredna priča koja će vas ushititi i dirnuti, nevjerojatno maštovito djelo koje će vam svojom ljepotom slomiti srce.

“Oko romana Zadnja kuća u Nepotrebnoj ulici Catrione Ward s razlogom se podigla fama. Pročitao sam ga i ostao osupnut. Istinski vam kida živce i čuva svoje nevjerojatne tajne sve do samoga kraja.”
Stephen King

“Ovo nije horor kakav ste inače navikli čitati… ma koliko roman namjerno podsjećao na Psiho Isijavanje, Wardičina je ambicija više okrenuta Kriku i bijesu Williama Faulknera. Čitatelj se u njezinim rukama nikad neće osjećati izmanipuliranim – ovo je jedna sasvim drugačija vrsta horora!”
The Times

Ostale knjige s elementima horora i fantastike potražite OVDJE!