Znam tajnu – Tess Gerritsen

19,90

Znam tajnu – Tess Gerritsen

19,90

Naslov: Znam tajnu
Autor: Tess Gerritsen
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditelj: Igor Rendić
Godina izdavanja: 2023.
ISBN: 9789531433907
Broj stranica: 308
Uvez: meki uvez

Tess GerritsenZnam tajnu

Roman Znam tajnu dvanaesti je nastavak legendarnog serijala o detektivki Rizzoli i patologinji Isles.

S ovakvim se mjestom zločina detektivka Jane Rizzoli i forenzička patologinja Maura Isles još nisu susrele. Producentica nezavisnih filmova strave pronađena je na krevetu u gotovo spokojnu položaju. Čovjek bi pomislio da je tek usnula… da nije očnih jabučica u njezinoj šaci.

Sljedeće je ubojstvo počinjeno na jednako groteskan način. Mlad muškarac pronađen je s trima strijelama precizno zabodenim u srce. Poveznice između slučajeva upućuju Jane i Mauru na serijskog ubojicu čija su fiksacija brutalno ubijeni sveci. Njegova sljedeća i posljednja žrtva mlada je žena koja zna što joj se sprema. Ona je jedina koja može pomoći Jane i Mauri uhvatiti zločinca. Ako ikad odluči otkriti tajnu koju jedino ona i ubojica znaju…

Tess Gerritsen jedna je od najčitanijih suvremenih autorica kriminalističkih trilera. Hrvatski čitatelji upoznali su je čitajući romane poput Harema mrtvih duša, Vrta kostiju, Kluba Mefisto, Samo prividne smrti Kirurga. Prema njezinim romanima snimljena je televizijska serija Cure na zadatku.

„Nezaboravno, neočekivano, opojno.“ – LUCY FOLEY

„Još jedan fenomenalan nastavak legendarnog serijala.“ – Associated Press

Sve ostale krimiće i trilere u našoj ponudi potražite OVDJE!