Pričat ću ti stihovima – Nena Šahbazović

14,60

Pričat ću ti stihovima – Nena Šahbazović

14,60


closed book emoji Pročitaj ulomak iz knjige

Naslov: Pričat ću ti stihovima
Autorica: Nena Šahbazović
Nakladnik: Naklada Fragment
Godina izdavanja: 2021.
ISBN: 978-953-8301-18-6
Broj stranica: 80
Uvez: tvrdi uvez

Nakon što nas je Nena Šahbazović krajem prošle godine obradovala svojom prvom zbirkom poezije Škrinjica od riječi, Naklada Fragment  sada donosi njezinu novu zbirku Pričat ću ti stihovima.

Pričat ću ti stihovima izgledom je dosad najposebnija knjiga objavljena u sklopu Naklade Fragment. Netipičnog je kvadratastog oblika i visoko kvalitetnog tvrdog uveza. O unutrašnjosti najbolje govore sljedeće riječi:

“Ogoliti dušu pred svima, osloboditi emocije u sebi, dotaknuti tisuće duša tekstom i srcem, pružiti mudrost, iskazati toleranciju, zajedništvo, ljudskost i najveću među svime ljubav, često je izazov, ali ne i za Nenu Šahbazović koja sve ovo nudi u svojoj novoj zbirci Pričat ću ti stihovima. Čarobnoj zbirci, prepunoj dragocjenosti, i ne samo za trenutak u kojem je odškrinuta, već za vječnost.

Upravo zato što će vas tekstovi iz ove magične zbirke inspirirati, utješiti, zagrliti, razumjeti i potaknuti na istraživanje i pomicanje vlastitih i tuđih barijera, vrijedi je odškrinuti i pustiti da vas preplavi čarolija.”