Zavjet srčan i ubojit – Brigid Kemmerer

17,12

Zavjet srčan i ubojit – Brigid Kemmerer

17,12

Naslov: Zavjet srčan i ubojit
Autorica: Brigid Kemmerer
Nakladnik: Sonatina
Prevoditeljica: Ana Briški Đurđevac
Godina izdavanja: 2022.
ISBN: 978-953-8400-10-0
Broj stranica: 364
Uvez: meki uvez

Brigid KemmererZavjet srčan i ubojit

U završnom dijelu serijala započetom romanom Kletva mračna i samotna, Brigid Kemmerer majstorski raspliće priču o sukobljenim kraljevstvima te ispisuje napeto finale velike fantasy sage.

Sukob između kraljevića Rhena i njegova nekadašnjeg najboljeg prijatelja Greya, sada novoproglašenog nasljednika Emberfalla, primiče se odlućujućem okršaju. No dok je narod Emberfalla podijeljen između dvaju pretendenata na prijestolje, kraljevstvo tone u krizu.

Ni u Syhl Shallowu situacija nije mnogo stabilnija – novookrunjena kraljica Lia Mara susreće se s nizom izazova. Njezin pristup vladanju, nježniji od onoga njezine majke, mnogima je znak slabosti a ne vrline. Ipak, najveću odbojnost i strah izaziva Greyeva magija te je narod, koji zazire od nje, na rubu pobune.

I dok Harper i Lia Mara preispituju u kojoj mjeri mogu slijediti svoje srce, a Rhen i Grey svoje životne odabire i odgovornosti koje im je namijenila sudbina, iznenada se opet pojavljuje moćan neprijatelj koji svojom krvoločnom željom za osvetom prijeti uništiti oba kraljevstva…

Cijeli serijal Cursebreakers: