skip to Main Content

Zavjet srčan i ubojit – Brigid Kemmerer

17,12 (128,99 kn)

Naslov: Zavjet srčan i ubojit
Autor: Brigid Kemmerer
Nakladnik: Sonatina
Prevoditeljica: Ana Briški Đurđevac
Godina izdavanja: 2022.
ISBN: 978-953-8400-10-0
Broj stranica: 364
Uvez: meki uvez

Opis

U završnom dijelu serijala započetom romanom Kletva mračna i samotna, Brigid Kemmerer majstorski raspliće priču o sukobljenim kraljevstvima te ispisuje napeto finale velike fantasy sage.

Sukob između kraljevića Rhena i njegova nekadašnjeg najboljeg prijatelja Greya, sada novoproglašenog nasljednika Emberfalla, primiče se odlućujućem okršaju. No dok je narod Emberfalla podijeljen između dvaju pretendenata na prijestolje, kraljevstvo tone u krizu.

Ni u Syhl Shallowu situacija nije mnogo stabilnija – novookrunjena kraljica Lia Mara susreće se s nizom izazova. Njezin pristup vladanju, nježniji od onoga njezine majke, mnogima je znak slabosti a ne vrline. Ipak, najveću odbojnost i strah izaziva Greyeva magija te je narod, koji zazire od nje, na rubu pobune.

I dok Harper i Lia Mara preispituju u kojoj mjeri mogu slijediti svoje srce, a Rhen i Grey svoje životne odabire i odgovornosti koje im je namijenila sudbina, iznenada se opet pojavljuje moćan neprijatelj koji svojom krvoločnom željom za osvetom prijeti uništiti oba kraljevstva…

Možda će vam se također svidjeti…

Close search

Košarica

Back To Top