Srce divlje i lomno – Brigid Kemmerer

17,12

Srce divlje i lomno – Brigid Kemmerer

17,12

Naslov: Srce divlje i lomno
Autorica: Brigid Kemmerer
Nakladnik: Sonatina
Prevoditeljica: Ana Briški Đurđevac
Godina izdavanja: 2021.
ISBN: 978-953-8400-04-9
Broj stranica: 404
Uvez: meki uvez

Brigid KemmererSrce divlje i lomno

U nastavku serijala započetom romanom Kletva mračna i samotna, Brigid Kemmerer vraća se u svijet Emberfalla tkajući fantastičnu pripovijest u kojoj prijatelji postaju neprijatelji, a ljubav cvjeta na najmračnijim mjestima.

Kletva je napokon prekinuta, ali kraljević Rhen od Emberfalla i dalje je suočen s velikim izazovima. Njegovom zemljom kruže glasine da on nije pravi nasljednik prijestolja te da u kraljevstvu postoji netko tko ne samo da po nasljednom redu ima pravo prvenstva, nego se bavi i magijom, zabranjenim umijećem koje je kraljeviću posebno mrsko.

Premda Rhen uživa Harperinu potporu, zapovjednik Kraljevske straže Grey netragom nestaje što izaziva pomutnju i donosi novu neizvjesnost.

Grey, kojemu je pak opasna tajna itekako dobro znana, skriva se pred svojim gospodarom kako bi spasio kraljevstvo, ali i sebe. Nema ni najmanju želju suprotstaviti se Rhenu i u bijegu je još od trenutka kad je uništio moćnu čarobnicu Lilith.

No kad sudbina uplete svoje prste, a Karis Luran iznova vojnom silom zaprijeti Emberfallu, Grey će se naći na raskrižju života – ostati zarobljenik vlastitih strahova i odanosti jednome čovjeku ili pokazati odgovornost prema narodu Emberfalla…

 

“Ova zanosna i romantična priča uvijek iznova preusmjerava čitateljevu maštu i očekivanja.”

– Starred Review, Kirkus Reviews

 

“Magija, romansa i zloslutni nagovještaj rata isprepliću se u ovoj uzbudljivoj i napetoj priči koja se čita u jednom dahu.”

– Foreword Reviews

Cijeli serijal Cursebreakers: