Zajedno kroz sate – Antti Ervasti, Matti Pikkujämsä

13,90

Zajedno kroz sate – Antti Ervasti, Matti Pikkujämsä

13,90

Naslov: Zajedno kroz sate
Autori: Antti Ervasti, Matti Pikkujämsä
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditeljica: Ivana Širol
Godina izdavanja: 2023.
ISBN: 9789531433839
Broj stranica: 120
Uvez: tvrdi uvez

Antti Ervasti, Matti PikkujämsäZajedno kroz sate

Ova malena knjižica je domišljata kombinacija pisanog teksta i ilustracije koja portretira vječno aktualnu temu – naše emocije u pokušaju da balansiramo poslovni život i slobodno vrijeme. Pokušava nas podsjetiti da je normalno suočiti se s različitostima i problemima u svakodnevnom životu te da  ne smijemo zaboraviti da smo dovoljno važni baš onakvi kakvi jesmo.

CupOfTherapy globalno je priznati fenomen koji rastvara izazovne teme današnjice, sve s nadom poboljšanja našeg mentalnog zdravlja i dobrobiti. U svijetu kojeg ilustrira svi su mali i veliki problemi oslikani s puno nježnosti i topline. Oni nam pružaju ohrabrenje, utjehu i humor te nam pomažu da s lakoćom prođemo kroz sve s čime se svakoga dana susrećemo i sudaramo.

O autorima:

Antti Ervasti (rođen 1975.) psiholog je specijaliziran za obiteljsku terapiju, terapiju za parove i seksualnu psihoterapiju. Drži predavanja i radionice u kojima se bavi problemima vezanima za seksualnost, poput seksualnog identiteta, odnosa i nasilja.

Matti Pikkujämsä (rođen 1976.) nagrađivani je umjetnik i ilustrator. Poznat je po svojim portretima, kao i mnogobrojnim ilustracijama dječjih knjiga te ilustracijama za tisak. Osim toga dizajnirao je i uzorke za tekstil i porculan za marke poput Muji, Kauniste, Lapuan kankurit i Marimekko.

Ostale knjige iz domene popularne psihologije i samopomoći pronađite OVDJE!