Lykke – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu – Meik Wiking

18,90

Lykke – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu – Meik Wiking

18,90

Naslov: Lykke – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu
Autor: Meik Wiking
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditeljica: Andrea Pongrac
Godina izdavanja: 2023.
ISBN: 9789531423083
Broj stranica: 288
Uvez: meki uvez

Meik WikingLykke – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu

Od autora bestselera Hygge i stručnjaka koji istražuje što sretne ljude čini sretnima stiže nam svojevrsni nastavak pod nazivom Lykke (sreća na danskom).

Više je nego očito zašto se Danska često naziva najsretnijom zemljom na svijetu. Osim što svojim stanovnicima nudi savršenu ravnotežu poslovnoga i privatnoga života, besplatno visoko obrazovanje i besprijekoran vozni red vlakova, nadmašuje ostatak svijeta i po broju zapaljenih svijeća po kućanstvu.

Nitko ne zna više o sreći – koju Danci nazivaju lykke – od Meika Wikinga, direktora Instituta za istraživanje sreće i autora bestselera Hygge – danski recept za sretan život.

Međutim, iako je moguće mnogo toga naučiti od Danaca po pitanju uživanja u životu, ključne tajne sretnoga života potrebno je otkriti u cijelome svijetu. U ovoj fascinantnoj knjizi autor nas vodi u lov na blago kako bismo otključali vrata kvalitetnoga života. Prikupivši podatke, iskustva i savjete iz najsretnijih kutaka svijeta govori nam kako provoditi dragocjeno vrijeme, kako se odnositi prema susjedima ili kako spraviti večeru. Neka vam ova knjiga posluži kao vodič u potrazi za malo više lykkea u životu!

Ostale knjige autora: