Gua sha i masaža kristalima – Julie Civiello Polier

19,90

Gua sha i masaža kristalima – Julie Civiello Polier

19,90

Naslov: Gua sha i masaža kristalima
Autorica: Julie Civiello Polier
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditeljica: Ivana Širol
Godina izdavanja: 2023.
ISBN: 9789531435123
Broj stranica: 144
Uvez: meki uvez

Julie Civiello PolierGua sha i masaža kristalima

Bilo da se želite riješiti bora, poboljšati teksturu i ton kože ili ukloniti hiperpigmentacijske mrlje, u ovom je izvanrednom priručniku moguće pronaći različite gua sha tehnike kojima ćete to postići, bez obzira na vašu dob i tip kože.

Otkrijte tajne ove drevne tehnike i na koji način ona funkcionira te naučite kako koristiti kristale i esencijalna ulja u vašoj svakodnevnoj rutini brige o sebi.

Usavršite tehnike od kojih će vaš tren zasjati te naučite kako izvoditi limfnu drenažu, smanjiti bore i omogućiti bolji protok cirkulacije u različitim predjelima vašeg lica. Detaljne upute u ovom priručniku nalažu vam i kakvu vrstu pritiska primijeniti te pod kojim kutom držati alat, a sve je popraćeno i prekrasnim ilustracijama koje će vas dodatno navoditi, korak po korak.

Razotkrijte prekrasan svijet kristala kako biste naučili nešto više o njihovim duhovnim, emotivnim i iscjeljujućim svojstvima te saznajte koje sve vrste i oblici alata postoje i koje su njihove pogodnosti. Ovaj će vas priručnik naoružati znanjem kako prakticirati besprijekornu gua sha rutinu.

Ukratko, autorica vam u knjizi donosi samo provjerene metode gua sha rutine koje je koristila i na klijentima poput GoldieHawn, Mirande Kerr i Christy Turlington.

“Knjiga pokazuje da tehnika gua sha može biti dostupna svakome uz nekoliko skromnih alata i šačicu uputa.” – Library Journal