Zaboravljeni sin – Miro Gavran

10,90

Zaboravljeni sin – Miro Gavran

10,90

Naslov: Zaboravljeni sin
Autor: Miro Gavran
Nakladnik: Mozaik knjiga
Godina izdanja: 2024.
ISBN: 9789531421096
Broj stranica: 148
Uvez: meki uvez

Miro GavranZaboravljeni sin

Roman “Zaboravljeni sin” emotivna je i topla ljudska priča pretočena u roman pisan u formi dnevničkih bilježaka. Mislav je dvadesetogodišnjak s blažim teškoćama u razvoju, koji se nakon šesnaest godina boravka u školi za djecu s posebnim potrebama vraća u rodno selo, u svoju obitelj.

Njegov brat i sestra kao i susjedi, do tada uopće nisu znali za njega, pa se mladić nađe u potpuno novom okruženju i novim odnosima, istrgnut iz svijeta u kojem je živio i na koji je navikao. Mislav teško prihvaća novu okolinu, ali kad upozna djevojku Jasenku, njegov život obogaćuje jedan do tada nepoznat osjećaj ‒ mladenačka ljubav.

Roman ispovijesti, opažanja, dvojbi i razmišljanja divnoga, neiskvarenog mladića s naivnom dušom djeteta, namijenjen je kako mladim tako i starijim čitateljima koji će zasigurno nakon pročitane posljednje stranice ostati duboko dirnuti pričom.

Roman “Zaboravljeni sin” objavljen je na njemačkom, slovenskom, španjolskom i engleskom jeziku, a uskoro će biti objavljen i na japanskom i kineskom. Godine 2002. uvršten je na Ibby Honour List u Bazelu u Švicarskoj, na koju se uvrštavaju djela sa snažnom humanom porukom.

Ostale knjige Mire Gavrana u napoj ponudi: