Srce crno kao tinta – Robert Galbraith

27,90

Srce crno kao tinta – Robert Galbraith

27,90

Naslov: Srce crno kao tinta
Autor: Robert Galbraith
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditeljica: Mirna Čubranić
Godina izdavanja: 2023.
ISBN: 9789531434546
Broj stranica: 1066
Uvez: meki uvez

Robert GalbraithSrce crno kao tinta

Srce crno kao tinta šesti je roman o privatnom istražitelju Strikeu i njegovoj partnerici Robin.

Kad uplašena i mahnita Edie Ledwell posjeti ured Detektivske agencije Strike i Ellacott tražeći pomoć, Robin nije sigurna što misliti. Kao sukreatoricu popularnog animiranog serijala Srce crno kao tinta Edie progoni tajanstven internetski lik Anomija. Edie očajnički želi razotkriti Anomijin pravi identitet.

Robin odlučuje da joj agencija ne može pomoći i zaboravlja na slučaj dok nakon nekoliko dana ne pročita vijesti o ubojstvu Edie Ledwell na groblju Highgate, mjestu radnje Srca crnog kao tinta.

Robin i njezin partner Cormoran Strike sada su primorani razotkriti Anomijin pravi identitet. Ali složena mreža internetskih pseudonima, poslovnih interesa i obiteljskih sukoba upliće Strikea i Robin u slučaj koji iskušava granice njihovih istražiteljskih sposobnosti na nove i zastrašujuće načine…

Ostali nastavci serijala o Cormoranu Strikeu:

Napet, vraški složen detektivski roman. Srce crno kao tinta istinski je tour-de-force.

O autoru romana:

ROBERT GALBRAITH pseudonim je J. K. Rowling, autorice svjetski uspješnog serijala o Harryju Potteru, romana The Ickabog, The Christmas Pig Prijevremeni izbori. Pet prethodnih romana o istražitelju Cormoranu Strikeu, Zov kukaviceDudov svilacKarijera zlaSmrtonosno bijelo i Nemirna krv, našli su se na vrhovima ljestvica međunarodnih bestselera i prilagođeni su za televiziju u produkciji Bronte Film and Television.