Obećanje ruže – Brenda Joyce

20,99

Obećanje ruže – Brenda Joyce

20,99

Naslov: Obećanje ruže
Autorica: Brenda Joyce
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditeljica: Alica Bjeli Duduković
Godina izdavanja: 2022.
ISBN: 9789531433266
Broj stranica: 530
Uvez: meki uvez

Brenda JoyceObećanje ruže

Roman Obećanje ruže autorice Brande Joyce očaravajuća je priča o strasti, otmici i opasnoj ljubavi protkana mističnošću srednjega vijeka.

Njezino je ime Mary i ona je prelijepa kći škotskoga kralja – ali i zarobljenica normanskih osvajača. Tvrdoglava princeza odbija otkriti svoj identitet – čak i ako to znači da će žrtvovati svoju krepost. No u naručju opasnog neprijatelja ona otkriva moćnu strast i moćno obećanje. Hrabar i prekaljen ratnik Stephen de Warrene spreman je do smrti braniti ono što je uzeo u osvajačkom pohodu, uključujući i zarobljenicu zlatne kose koja budi najtajnije čežnje u njegovoj duši. Jer njihova se strast ne može poreći – ona je veličanstven plamen koji gori jače i intenzivnije od ratnih plamenova koji okružuju zemlju.

O autorici romana Obećanje ruže:

BRENDA JOYCE je američka spisateljica i autorica više od četrdeset romana, mahom prvoklasnih ljubića. Dobitnica je mnogih nagrada, a njezin debitantski roman, Nevina vatra, osvojio je nagradu BestWestern Romance. Tiskano je više od četrnaest milijuna primjeraka njezinih knjiga koje su prevedeni na desetak svjetskih jezika. Romani Brende Joyce romantične su i duhovite priče pa stoga i ne čudi da je stekla toliko obožavatelja diljem svijeta. Čitatelji u Hrvatskoj dosad su je upoznali kroz brojne naslove, poput Osvajač, Mač na ruži, Ruža u oluji, Tajne i Skandalozna ljubav.

Ostale knjige autorice u našoj ponudi:

Obećanje ruže
Divlja kao more