Drugi dnevnik Pauline P. – Sanja Polak

12,90

Drugi dnevnik Pauline P. – Sanja Polak

12,90

Naslov: Drugi dnevnik Pauline P.
Autor: Sanja Polak
Nakladnik: Mozaik knjiga
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 9789531434249
Broj stranica: 204
Uvez: tvrdi uvez

Sanja PolakDrugi dnevnik Pauline P.

DRUGI DNEVNIK PAULINE P. donosi nove zgode i nezgode ove omiljene dječje junakinje.

“Razmišljala sam ovih dana što ću biti kad odrastem. Razmišljala i odlučila. Bit ću samo mama. Nakon osnovne, upisati ću se u gimnaziju za mame…”

Paulinu P. poznaju već sva djeca, a ova simpatična djevojčica našla je svoje mjesto i u školskoj lektiri. Paulina P. je razgovorljiva, puna ideja, snalažljiva i maštovita. Svoju životnu školu odrađuje promatrajući kako se ponašaju njezini roditelji, prijatelji, bake, profesori ili susjedi. Gleda, sluša i razmišlja što joj se događa.

Sanja Polak omiljena je dječja spisateljica. Njezine priče i romani, posebno oni u kojima se pojavljuje djevojčica Paulina P., s razlogom su popularni među mladim čitateljima. U njima se djeca ne susreću s izmišljenim čudovištima, čarobnim likovima iz mašte i bajkovitim krajolicima. U njima čitaju o događajima, problemima i situacijama pred kojima se svakodnevno nalaze, koje ih vesele i tište. Zgode i nezgode iz školskih klupa,  stroge učiteljice, teške domaće zadaće, prve simpatije, odnosi s roditeljima, rađanje prijateljstava, muke odrastanja… djeca vole knjige s kojima se mogu poistovjetiti.

Ostali naslovi autorice: