Djedov veliki bijeg – David Walliams

11,81

Djedov veliki bijeg – David Walliams

11,81

Naslov: Djedov veliki bijeg
Autor: David Walliams
Nakladnik: Mozaik knjiga
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 9789531422536
Broj stranica: 462
Uvez: meki uvez

David WalliamsDjedov veliki bijeg

DJEDOV VELIKI BIJEG još je jedan urnebesni hit velikog Davida Walliamsa.

Prije mnogo godina, djed je bio letački as u Drugom svjetskom ratu. No kada su ga strpali u starački dom po imenu Vila Sumrak − koji vodi zla ravnateljica Swine – djedu i njegovu unuku, Jacku, ne preostaje drugo doli smisliti odvažan plan za bijeg. Ali nisu svjesni da im zla ravnateljica već kani pomrsiti konce…

Pod stare dane, djed je postao poprilično smušen. Uvjeren je da se vratio doba Drugog svjetskog rata, u kojemu je bio vojni pilot Kraljevskih zračnih snaga. Samo ga jedna osoba na svijetu razumije: njegov unuk, Jack. Zajedno kreću u pustolovinu života.

Urnebesan roman Davida Walliamsa prava je luda vožnja lunaparkom koja će vas držati kao na iglama. Nasmijat će vas, ali i rasplakati!

“Naprosto obožavam knjige Davida Walliamsa… Postat će dječji klasici.” – Sue Townsend, Guardian

David Walliams poharao je svijet dječje književnosti poput uragana. Davidove knjige prevedene su na preko četrdeset jezika i samo su u Velikoj Britaniji prodane u više od sedam milijuna primjeraka. Ovjenčane su dosad nepremašenim pohvalama kritike, a Bljakburger, Zla zubarica i Tetka probisvjetka osvojile su nagradu za dječji roman godine, National Book Awards Children’s Book of the Year.

Sve knjige autora u našoj ponudi: