Božićni praščić – J. K. Rowling

19,90

Božićni praščić – J. K. Rowling

19,90

Naslov: Božićni praščić
Autorica: J. K. Rowling
Nakladnik: Mozaik knjiga
Prevoditeljica: Vesna Valenčić
Ilustrator: Jim Field
Godina izdavanja: 2023.
ISBN: 9789531435000
Broj stranica: 332
Uvez: tvrdi uvez

J. K. RowlingBožićni praščić

Zamislite svijet gdje se igračke oživljavaju i kreću u pustolovinu punu čuda. “Božićni Praščić” nije samo još jedna priča za blagdane. Ovo je toplo, srčano putovanje malog dječaka Jacka koji je spreman učiniti sve za svog najboljeg prijatelja. Od slavne autorice koja je očarala milijune dolazi priča koja će vas nasmijati, rasplakati i podsjetiti na pravu magiju Božića. Savršena knjiga za poklon cijeloj obitelji! Pridružite se Jacku i otkrijte čaroliju “Božićnog Praščića”.

Jack obožava svoju igračku Dar Para. DP je oduvijek bio uz njega – kroz sito i rešeto. Ali jednog Badnjaka dogodi se nešto stravično – DP nestane.

No Badnjak je noć za čuda, noć za izgubljene slučajeve i noć kad sve puca od života … pa tako i igračke.

Zato se Jack i Božićni Praščić (dosadna zamjena fantastičnog DP-a) otisnu na nevjerojatno putovanje kroz čarobnu Zemlju Izgubljenih. Uz pomoć pričljive Ručalice, hrabrog Kompasa i krilate Nade dat će sve od sebe da spase Jackovoga najboljeg prijatelja iz ralja nezasitnog Luzera …

Iz pera jedne od najvećih spisateljica na svijetu stiže ova topla, uzbudljiva priča o dječaku koji neće stati dok ne spasi one koje voli. Uz očaravajuće ilustracije nevjerojatno popularnog Jima Fielda, Božićni Praščić blagdanski je klasik za cijelu obitelj.

Sve ostale knjige za djecu i mlade u našoj ponudi potražite OVDJE!