Besplatna dostava na području RH za sve narudžbe iznad 40 €

Harry Potter serijal

Harry Potter Serijal 1024x577

Fenomen Harryja Pottera:

Serijal knjiga o Harryju Potteru, zbog kojega su se mnogi od nas zaljubili u knjigu i čitanje, odnedavno možete pronaći u web trgovini Naklade Fragment!

Harryjevo putovanje od siročeta do heroja postalo je inspiracija mnogima. Knjige istražuju teme kao što su hrabrost, prijateljstvo i borba između dobra i zla, a prevedene su na više od 80 jezika i prodane u više od 500 milijuna primjeraka širom svijeta. Harry Potter postao je ikona pop kulture, a likovi poput Hermione Granger i Rona Weasleya postali su sinonimi za vjernost i prijateljstvo.

Knjige su inspirirale brojne fanove da se dublje uključe u svijet magije putem čarobnjačkih igara, filmskih maratona i konvencija posvećenih serijalu. Fenomen knjiga o Harryju Potteru pokazuje kolika je moć priče i pokazuje njezinu sposobnost da poveže ljude s najrazličitijih dijelova svijeta.

J. K. Rowling stvorila je bogat i kompleksan svijet s vlastitim jezikom, poviješću i bićima, što je pomoglo serijalu da ostavi dubok kulturni utjecaj, inspirirajući generacije čitatelja da zavolje knjige i književnost.

I nakon više od dva desetljeća od prvog izdanja, knjige o Harryju Potteru i dalje privlače novu publiku i zauvijek će ostati važan dio književne baštine.

Naručite knjige o Harryju Potteru:

“Sreću možemo pronaći čak i u najmračnijim vremenima,
ako se samo netko sjeti upaliti svjetlo.”

– Albus Dumbledore, iz Harry Potter i zatočenik Azkabana