skip to Main Content

Ti si moje sve” nije tipični ljubavni roman, niti tipični chick lit. Iako u romanu ima takvih elemenata,  Ti si moje sve prije svega je inteligentni suvremeni obiteljski roman. Karakterizacija likova i njihova dubina highlight su ovoga romana, a pitkost radnje garancija za čitateljski užitak. Autorica romana, Sanja Srdić Jungić, književno je sazrela, a ovo djelo ima posebnu književnu vrijednost i težinu.

BESPLATAN PDF s prvih trideset stranica romana “Ti si moje sve”

Svim našim čitateljima nudimo odličnu ponudu! Kako biste bili sigurni da je ovaj roman za vas, nudimo vam BESPLATAN PDF s prvih 30ak stranica romana “Ti si moje sve”. Što morate učiniti kako biste preuzeli BESPLATAN PDF? Sve je vrlo jednostavno! Samo se trebate pretplatiti na newsletter Naklade Fragment, a PDF s dijelom romana “Ti si moje sve” ubrzo nakon toga stići će na vaš e-mail! Osim prijave na newsletter nemate nikakvu drugu obvezu.

Obrazac za prijavu na newsletter nalazi se odmah ispod ovog teksta:

PRETPLATI SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Kratki sadržaj:

Elena je bezbrižna mlada djevojka koja uživa u svojoj svakidašnjici sve do tragičnog dana koji će njoj i njezinoj obitelji promijeniti život iz temelja. Kada od vesele tinejdžerice postane tmurna verzija nekadašnje Elene, a prijateljice joj okrenu leđa, jedina utjeha bit će joj Aleks, dečko iz škole koji njezinu bol čini gotovo podnošljivom. Uz njega život postaje lakši, a budućnost svjetlija. No kada joj nakon deset godina život ponudi drugu stranu priče što će Elena izabrati – svoju srodnu dušu ili obitelj?

O autorici:

Sanja Srdić Jungić rođena je 1988. u Zagrebu. Magistrirala je komunikologiju na Hrvatskim studijima, smjerovi odnosi s javnošću te mediji.
Pisanjem se bavi odmalena; od literarne grupe u osnovnoj školi pa sve do novinarske grupe i Lidrana u srednjoj školi, kao i raznih novinarskih honorarnih poslova tijekom i nakon studija.
Nakon sakupljanja iskustva u odnosima s javnošću i organizaciji raznih događanja 2017. preuzela je poziciju voditeljice marketinga u jednom knjižarskom lancu, na kojoj radi i danas.
Godine 2019. objavila je roman prvijenac “Zvijezde među nama” koji je privukao pozornost medija zbog radnje povezane s megapopularnom serijom “Igra prijestolja” u kojoj je Sanja statirala.
“Ti si moje sve” njezin je drugi roman. Trenutačno živi u Zagrebu sa suprugom Sašom, psom Toyom i mačkom Cecilijem.

Close search

Košarica

Back To Top