skip to Main Content
Obožavatelj Knjiga – Mala Kme Osvaja Svijet

Obožavatelj knjiga – Mala Kme osvaja svijet

Osvrt: Obožavatelj knjiga

Martina Frka Milotić: Mala Kme osvaja svijet – Majčinstvo bez filtera
Izdavač: Naklada Fragment

Autorica u knjizi piše o svom životu. Ova knjiga je zapravo zbirka humorističnih priča koje se odnose na majčinstvo i brak. Većina ih je izuzetno kratka i često su trenutci izvađeni iz njezinog života. Zapravo najbolji opis ovaj radnje knjige je podnaslov koji je “Majčinstvo bez filtera”.

Odmah moram priznati da sam svjestan da nisam ni blizu ciljane publike jer sam samac bez djece. Smatram da svatko treba čitati i knjige koje nisu izravno namijenjene toj osobi jer time širimo svoje horizonte, a to je izuzetno važno. Bolje je pročitati jednu knjigu koja govori o stvari o kojoj ne razmišljamo, nego da non stop čitamo identične knjige.

Velika većina priča se temelji na humoru i knjiga je izuzetno smiješna. Više puta sam se nasmijao raznim situacijama koje su se događale. U nekim situacijama sam sebe pronašao jer se sjećam kakvo sam bio dijete.

Savršen balans tim pričama su dale emotivne i duboke priče u kojima autorica progovara o težini majčinstva i kako je majka prečesto pod većim teretom nego što bi to tako trebalo biti. Upravo ti dijelovi su meni osobno bili najdraži.

Ova knjiga je izuzetno kratka i realno se može pročitati u jednom danu. Smatram da to nije najbolji način čitanja jer tada imate osjećaj kao da je ta priča gotova i knjiga će zauvijek ostati na polici. Mislim da je bolje sa vremena na vrijeme uzeti knjigu i pročitati malo jer mi se mijenjamo, svijet oko nas se mijenja i time imamo drugačiji dojam o knjizi. Da ja pročitam knjigu ponovno za 10 godina, vrlo vjerojatno bih je drugačije doživio nego danas.

Ukupno gledano, meni je ovo izvrsna knjiga koja progovara o majčinstvu i o tome kako je biti žena. Smatram da bi bilo dobro da i mnogi muškarci pročitaju ovu knjigu da time bolje shvate svoje bolje polovice.

Više informacija o knjizi Mala Kme osvaja svijet pronađite OVDJE!

Close search

Košarica

Back To Top