skip to Main Content
Knjigoholičarka – Kako Otkriti Toplu Vodu

Knjigoholičarka – Kako otkriti toplu vodu

Osvrt: Knjigoholičarka

Prekrasna i vrlo poučna knjiga od stotinjak stranica, kako za djecu, tako i za odrasle. Može nam svima poslužiti kao primjer, kako je u životu bitno pomagati i drugima koji nemaju, a ne samo gledati na sebe.

Isaac je dječak koji smatra s obzirom da mu roditelji dobro zarađuju u vlastitom aquaparku, mogao imati puno više nego što ima. Tata mu je opsjednut matematikom, a mama modnim dizajnom. Glavni lik ove knjige, smatra da bi trebao imati puno bolji mobitel, kupovati novu odjeću, ako mu se stara pokidala, a ne ju krpati, prosječan je što se tiče matematike, dok mu tata smatra kako bi i on trebao biti odličan matematičar. Naravno da on kao dijete nije vidjeo smisao u tome, jer njemu matematika ne ide, a i ne vidi zašto bi mu trebala biti toliko bitna u njegovom životu. Sve do jednog dana, kada mu je tata rekao da mora s prijateljem ići raditi u njihov aquapark i kako bi vidio da je matematika zapravo smisao života. Nakon svega, svi će uvidjeti kako ne treba ništa raditi na silu, i u potpunosti će promijeniti svoje mišljenje i način života.

Kao što sam već gore navela, priča je jako poučna i lagana za čitanje. Može poslužiti kao pravi primjer djeci, kako nije baš sve u novcu, novim mobitelima, markiranoj robi, a također i nama odraslima, da ne trebamo forsirati djecu na nešto što im ne ide i ne učiti ih da manipuliraju s nama, već ih učiti i na pomaganje drugima, ako mi već imamo.

Željka Babić
Naklada Fragment

Sve ostale informacije o knjizi Kako otkriti toplu vodu možete pronaći OVDJE!

Close search

Košarica

Back To Top