skip to Main Content
Ubrzo Nam Stiže Treće Izdanje Romana “Djeca Slijepoga Kovača”

Ubrzo nam stiže treće izdanje romana “Djeca slijepoga kovača”

Nakon što se u rekordnom roku rasprodalo drugo izdanje, bar što se tiče primjeraka za prodaju putem webshopa (u nekim knjižarama još uvijek postoji pokoji primjerak), roman “Djeca slijepoga kovača”, autora Mira Morovića, ubrzo će doživiti treće izdanje!

Spremamo vam neka posebna iznenađenja povodom toga, ali i nove datume i lokacije promocija. No, strpite se još malo 🙂

Dok čekate treće izdanje, prisjetite se nekih osvrta čitatelja na gore navedeni roman:

Knjiški zmaj:

Link –https://knjiskizmaj.wordpress.com/2019/03/20/miro-morovic-djeca-slijepoga-kovaca-impresivni-debitantski-kriminalisticki-triler-iz-domaceg-pera/

“Kao što je već rečeno, čitanje podiže hrpu upitnika poviše glave, a šanse za pogodak krivca prije vremena su, vjerujte mi, minimalne. Rasplet radnje, otkrivanje krivca i događaji koji prate otkrivenje su nabijeni akcijom, šokantni, zbog čega se posljednje stranice čitaju manijakalnom brzinom i bez daha.”

Knjiški moljac:

Link – https://knjiskimoljac.blog/2019/10/27/djeca-slijepoga-kovaca-%E2%98%85-miro-morovic/

“Likovi su fenomenalno oživotvoreni i doslovno sam svakog mogla zamisliti u stvarnosti, kako u izgledu, tako i energetski – vibru koju lik odašilje. A tako nešto može poći za rukom samo najboljim autorima. Stoga, Miro – svaka čast! Neke likove sam mrzila, neke voljela, za neke strepila i neke htjela šutnuti u… Khm! Khm! Hm, da, postigao si da ti likovi ožive i svaka ti čast na tome. Sveukupni dojam je desetka, a ne petica.”

Čitam gledam slušam:

Link – https://stilueta.net/recenzija-tamare-stiglic-vodopic-djeca-slijepoga-kovaca/

“Ovaj roman ne smije proći ispod radara. O njemu treba pisati i treba ga preporučiti svima. Toliko je pitak i zanimljiv, vješto izveden i promišljen i smatram da autor ima još jako puno toga za reći. Miro Morović pridobio je svu moju pozornost i sigurna sam da ću pročitati sve što ikada napiše.”

Sovin kutak:

Link  – https://sovinkutak.wordpress.com/2019/10/26/miro-morovic-djeca-slijepoga-kovaca/

“Odmah nakon izrazito upečatljivog prvog poglavlja, u kojemu nas jezivom, polaganom naracijom, autor uvodi u priču scenom samoubojstva, postaje jasno kako „Djecu slijepoga kovača” nećemo tako lako ispustiti iz ruku.”

Učitaj se:

Link – http://ucitajse.blogspot.com/2019/10/djeca-slijepoga-kovaca-miro-morovic.html

“Ovaj opsežan roman od čak pet stotina stranica možda će vam se učiniti kao prilično velik zalogaj, ali čita se tako lako i brzo da će vam tih pet stotina stranica naprosto proletjeti pred očima. Razlog tome je njegova zanimljiva i intrigantna radnja, usmjerena na napet slučaj pozadinu kojeg ćete nestrpljivo htjeti otkriti. Sve tajne ovog slučaja otkrivaju se postupno i detaljno, a, unatoč obimu, u ovom romanu nema praznog hoda.

Što još reći? Volite li dobre krimiće, nemojte dopustiti da vam ovaj prođe ispod radara. Pogotovo ako se ispostavi da je ovo tek prva u nizu kriminalističkih pustolovina istražitelja Andrewa Framea. Nešto mi govori da ćemo o njemu još dugo čitati. Počnite na vrijeme! ;)”

 

 

 

 

Close search

Košarica

Back To Top