skip to Main Content
Najava Promocije Romana “Djeca Slijepoga Kovača” – 18.10.2019. U Zagrebu

Najava promocije romana “Djeca slijepoga kovača” – 18.10.2019. u Zagrebu

Nakon promocija u Splitu i Rijeci, napokon je došlo vrijeme da posjetimo i Zagreb. Svih vas pozivamo da nam se pridružite na predstavljanju novog izdanja romana “Djeca slijepoga kovača” impresivnog debitantskog kriminalističkog trilera iz pera splitskog autora Mira Morovića, u Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića!

Na samoj promociji imat ćete priliku i kupiti knjigu, a ukoliko ne možete dočekati, svoj primjerak možete naručiti odmah na webshopu Naklade Fragment:
www.nakladafragment.com

Promocija će se održati 18.10.2019. u 19.30h, a događaj će voditi proslavljena hrvatska spisateljica Lea Brezar,.

“Djeca slijepoga kovača” su izuzetno lijepo ispričan kriminalistički triler, smješten u imaginarni ”Shallow Lake City” gdje glavni protagonist priče, omraženi detektiv Andrew Frame dobiva zadatak istražiti nestanak devetero ljudi i samoubojstvo mlade djevojke.

Morović ima klasični zaplet, s nekim maštovitim, mračnim detaljima, ispričan na nesvakidašnji način koji nipošto ne nudi rješenje sve do kraja. Time podsjeća na mnogo poznatije i razvikanije strane autore, a samu priču bazira tako da bi lako mogla dobiti, ne jedan, već nekoliko nastavaka.

“Djeca slijepoga kovača” svoje su prvo izdanje doživjela pod palicom Naklade Bošković 2016, ali pod okriljem nove izdavačke kuće imena “Naklada Fragment” Morović započinje jednu sasvim novu autorsku priču.

Close search

Košarica

Back To Top