skip to Main Content
Novo U Prodaji: Po Rubovima Duše – Marija Klasiček

Novo u prodaji: Po rubovima duše – Marija Klasiček

📖 [NOVO u prodaji] 📖

Dragi naši!

Tek što je izašla iz tiskarskog stroja, na adresu nam je dolepršala nova knjiga! 😍

Radi se o već najavljenoj knjizi “Po rubovima duše”, autorice Marije Klasiček! 🙂

Cijena knjige je 119kn, a možete je naručiti na našem webshopu:

https://nakladafragment.com/…/po-rubovima-duse-marija-klas…/

Dostava je BESPLATNA 

Za vizualni identitet knjige zaslužna je Maja Škiljaica i njezin Kreativni kotačić. Jako smo joj zahvalni, što zbog iznimne profesionalnosti, što zbog odlično odrađenog posla! 🙂

Za kraj ove objave, najbolje je da vam prenesemo autoričinu poruku čitateljima:

“Na ovo putovanje moja je duša krenula jer sam željela ispisati sve doživljene i proživljene emocije s kojima se često tako nevješto nosimo. Sasvim je moguće da samozatajna kakva jesam, zbog nespremnosti da podijelim ono što spava u mojoj nutrini, a često to nisu bile samo lijepe i tople emocije, nisam znala što bih drugo, no pisati. Znala sam zapravo često reći da mi je pisanje oduvijek bilo najbolja terapija.

Ispisala sam tu svoje ljubavi i svoje ljubavne brodolome, čežnje, snove, ali i bolne rastanke. Ispisala sam ponekad i ljutnju, strahove, ali i ono iskreno i nadasve ljudsko čuđenje zbog događaja, svjetonazora i ljudskih postupaka s kojima nikada nisam uspjela srasti. Moglo bi se reći da sam se oduvijek u ovom našem modernom svijetu osjećala kao potpuni autsajder, kao dijete u tijelu žene, koje odbija biti dio nekog nadasve ružnog igrokaza, kakav život često postaje, htjeli mi to ili ne.

Zbog toga, nadam se da ćete u ovoj knjizi pronaći svoje utočište, jer ona je pisana od strane jednog autsajdera, svim autsajderima, kako bi znali da nisu sami i da negdje imaju svoj dom.”

📖 📖 📖

Marija Klasiček

#porubovimaduše #čitajmodomaće #čitajtedabisteživjeli

Close search

Košarica

Back To Top