skip to Main Content
NOVO U Pretprodaji: Od Mrvice Do Lavice

NOVO u pretprodaji: Od mrvice do lavice

Novo u pretprodaji: Od mrvice do lavice, Karmen Kmetović Prkačin, 2021.

*sve knjige naručene u pretprodaji šaljemo najkasnije do 15. studenoga 2021.

Nakon dvije jako uspješne knjige objavljene u sklopu Naklade Ljevak, autorica Karmen Kmetović Prkačin donosi nam novu knjigu “Od mrvice do lavice”.

Knjigu “Od mrvice do lavice” od danas možete kupiti u pretprodaji na poveznici:

https://nakladafragment.com/knjige/knjige/od-mrvice-do-lavice-karmen-kmetovic-prkacin/

Djelo ‘Od mrvice do lavice’, autorice Karmen Kmetović Prkačin, na vrlo jednostavan i duhovit način govori o osobnoj transformaciji inspiriranoj životnim temama u kojima se može pronaći svaki čitatelj. Stavljajući na papir ugodne i manje ugodne trenutke svoga postojanja, autorica se vodila mišlju kako ono što nju inspirira može poslužiti čitatelju da otpusti strah, da se prihvati i zavoli u svojoj nesavršenosti.

Knjiga opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima. Na putu osobnog razvoja dala je otkaz, prošla je bolan proces raskidanja veza s dragim ljudima i iskusila neimaštinu. No svaka bolna situacija naučila ju je da postane jača, da se zavoli i da na kraju živi slobodno, ispunjeno i autentično.

Knjiga je namijenjena svakomu tko želi spoznati kako slijediti svoju svrhu i biti svoj.

Ova je knjiga poput nekakve hipnoterapije koja vas vodi u prepoznavanje svoje unutarnje ljubavi i početak iscjeljenja, kakvi god oni prirode bili. Čitajući je, osjećate kao da ležite negdje na kauču i potpuno ste opušteni, a odnekud dolazi nježni autoričin glas koji vas vodi na putovanje kroz neobično poznate svjetove. Da, vrlo dobro ih poznajemo! Znamo sve njihove izazove i dramu. A sada i njihovu veličanstvenu mudrost. Knjiga Od mrvice do lavice sjajan je primjer kako se gradi mapa izbavljenja iz straha i nesigurnosti u povjerenje i visoko samopouzdanje. Topla preporuka!

– Nenad Ljubić autor

Zahvaljujemo svakome tko je sudjelovao u procesu izrade ove knjige: uredniku i lektoru Rudolfu Ćurkoviću, Neni Ljubiću koji nas je spojio s Karmen i omogućio nam da se upustimo u ovu avanturu, Robertu (Marciuss Design) na odlično odrađenom poslu po pitanju grafike i samoj autorici Karmen Kmetović Prkačin koja nas je počastila svojom podrškom i vjerom da ćemo baš mi ovu knjigu najbolje prezentirati čitateljima!

Close search

Košarica

Back To Top