skip to Main Content
Novo U Pretprodaji: Nena Šahbazović – Pričat ću Ti Stihovima

Novo u pretprodaji: Nena Šahbazović – Pričat ću ti stihovima

[Novo u pretprodaji]

*sve knjige naručene u pretprodaji šaljemo najkasnije do 15. studenog 2021.!

Nakon što nas je Nena Šahbazović krajem prošle godine obradovala svojom prvom zbirkom poezije ‘Škrinjica od riječi’, Naklada Fragment sada donosi njezinu novu zbirku ‘Pričat ću ti stihovima’.

Pričat ću ti stihovima izgledom je dosad najposebnija knjiga objavljena u sklopu Naklade Fragment. Netipičnog je kvadratastog oblika i visoko kvalitetnog tvrdog uveza. O unutrašnjosti najbolje govore sljedeće riječi:

“Ogoliti dušu pred svima, osloboditi emocije u sebi, dotaknuti tisuće duša tekstom i srcem, pružiti mudrost, iskazati toleranciju, zajedništvo, ljudskost i najveću među svime ljubav, često je izazov, ali ne i za Nenu Šahbazović koja sve ovo nudi u svojoj novoj zbirci ‘Pričat ću ti stihovima’. Čarobnoj zbirci, prepunoj dragocjenosti, i ne samo za trenutak u kojem je odškrinuta, već za vječnost.

Upravo zato što će vas tekstovi iz ove magične zbirke inspirirati, utješiti, zagrliti, razumjeti i potaknuti na istraživanje i pomicanje vlastitih i tuđih barijera, vrijedi je odškrinuti i pustiti da vas preplavi čarolija.”

Cijena zbirke je 110,00kn, a u pretprodaji je možete naručiti ovdje:

 

Close search

Košarica

Back To Top