skip to Main Content
Novo: Oblozi Od Tinte – Bogdan Stevanović Blogdan

Novo: Oblozi od tinte – Bogdan Stevanović Blogdan

Knjiga “Oblozi od tinte” autora Bogdana Stevanovića Blogdana od prošlog tjedna je službeno u prodaji!

Možete je kupiti na našem webshopu, na linku:

https://nakladafragment.com/…/oblozi-od-tinte-bogdan-steva…/

Ili tako da nam se javite s upitom u inbox ili na mail (nakladafragment@gmail.com)

Cijena knjige je 99kn + poštarina 25kn. Za naše drage Splićane, poštarina i ovoga puta iznosi 0 kn! 😉

Hvala svima na strpljenju i čekanju! ❤️

 

O knjizi:

Na prvo čitanje, sve priče napisane u knjizi „Oblozi od tinte“ izgledaju kao priče koje govore o svijetu u kojem živimo, ali kada se čovjek zagleda dublje u redove napisane u knjizi Bogdana Stevanovića, shvati da njegovi zapisi zapravo najviše govore o svjetovima koje nosimo u sebi. Upravo zbog toga, ovo nije knjiga o onome što se opaža, već o onome što se osjeća. Svaka njegova priča gotovo kirurški precizno secira izazovnu stvarnost u kojoj živimo kako bi što jasnije otkrila što se iza nje krije.

Zbog svega toga, iako ovu knjigu jest napisao Bogdan Stevanović, ona ipak najprije pripada nama je smo u njoj opisani svi mi – naši izazovi, naša dvoumljenja i naši grijesi. Najljepše od svega je to što je odmah uočljivo da piščeva namjera nije bila da nas time definira, već mnogo pitomija – da uz njegove priče lakše sami sebe redefiniramo. Zato su „Oblozi od tinte“ ljekoviti za svaku ljutu ranu na našoj duši.

 

O autoru:

Bogdan Stevanović rođen je u Beogradu 17. prosinca 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu u Beogradu, na odsjeku za turizmologiju. Poslije osnovnih studija pohađao je Master studije turističkog novinarstva na Sveučilištu Autonoma u Barceloni.
Autor je projekta Svet dostupan svima, osnovanog s ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača studentske inicijative Pokaži malo da ti je stalo i humanitarne akcije Pruži korak. Dobitnik je priznanja za doprinos filantropiji u Srbiji za 2017. godinu, koje dodjeljuje Trag fondacija.
Izabravši ime Blogdan, od prosinca 2014. piše istoimeni blog koji je za dvije godine okupio više od 100.000 pratitelja. Priče s bloga prenosili su vodeći online i tiskani mediji u regiji. Prva knjiga Obloge od mastila, u izdanju Vulkan izdavaštva tiskana je u pet naklada, pri čemu se od svakog prodanog primjerka 50 RSD doniralo „Nacionalnom udruženju roditelja djece oboljele od raka“ – NURDOR-u. Drugu knjigu Sa druge strane obloga objavio je početkom 2019. godine.
Bogdan je TEDx govornik i kolumnist.

Web: https://blogdan.rs/
Facebook: https://www.facebook.com/blogdan.rs/
Instagram: https://www.instagram.com/blogdan_/?hl=hr
Twitter: https://twitter.com/blogdan_

Close search

Košarica

Back To Top