Paket knjiga za djecu: U strahu su velike oči, Kako otkriti toplu vodu, Moćni Goran – Ja, vatrogasac

27,78

Sniženje!

Paket knjiga za djecu: U strahu su velike oči, Kako otkriti toplu vodu, Moćni Goran – Ja, vatrogasac

27,78

PAKET DJEČJIH KNJIGA

Dragi naši, za vas smo osmislili posebne žanrovske pakete koji će biti aktivni dok god bude interesa za njima.

Novi paket koji možete naručiti sastoji se od naslova U strahu su velike oči, Kako otkriti toplu vodu i Moćni Goran – Ja, vatrogasac.

Akcijska cijena ovog paketa je 27,78 EUR (puna cijena 39,68 EUR) + poštarina. Sve naše knjige na vaša vrata dostavlja DPD.

Knjige za djecu

U STRAHU SU VELIKE OČI – Nebojša Lujanović

Knjige za djecu

Unutar ovih korica nalazi se tekst predstave naziva U strahu su velike oči, autora Nebojše Lujanovića; pisca, znanstvenika i predavača. Tekst je na pozornici izveo Plesni klub Vruća čokolada, povodom trideset godina djelovanja, a fotografije te izvedbe prate tekst kako bi učinile užitak čitanja intenzivnijim i prenijele dio magične atmosfere s izvedbe pred splitskom publikom. U nju je tada bilo uključeno čak šezdeset članova Kluba svih uzrasta pod koreografskom palicom Josipe Lujanović. Nakon što smo ih upravo pitali za njihove najveće strahove, dobili smo materijal za radnju. U priči pratimo jednu obitelj koju čine dječak, djevojčica, majka, baka i pas – svatko sa svojim strahovima. Ti strahovi možda su nekomu drugomu smiješni, ali njima su, zapravo, nepremostivi. Povod je svemu sasvim običan dječji rođendan na kojem će se, neplanirano, s njima suočiti i pobijediti. Jer, rođendanski prevrati dovest će članove ove obitelji do vrlo važne spoznaje pred kojom će ustuknuti svaki strah. Puna komičnih situacija, scena iz svakidašnjice s kojima se lako poistovjetiti, dramatičnih obrata i emotivnih trenutaka, ovo je priča uz koju su se, u gledalištu, smijali i plakali jednako i roditelji i djeca. Priča ih je podsjetila na nešto vrlo važno i na kraju nečemu naučila. Čemu? Zavirite između korica i doznajte!

KAKO OTKRITI TOPLU VODU – Željka Babić

Knjige za djecu

Kako otkriti toplu vodu uzbudljiva je priča o dječaku Isaacu, njegovom ocu ludom matematičaru, ekscentričnoj majci dizajnerici, ekološkoj katastrofi u očevom znanstvenom aquaparku i prijateljstvu.

Hoće li se Isaac spasiti od očeve želje da bude genijalni matematičar/znanstvenik, mogu li ljudi cijeniti jedni druge i kad su različiti i kako je to kad su ti roditelji bogati „za bezveze“?

Na stranicama ovog uzbudljivog romana za mlade pronaći ćete odgovore na ta pitanja, upoznati Isaacovu simpatiju Beulah, najboljeg prijatelja Marlona i čovjeka koji misli da je odgovoran za očuvanje dobre zategnutosti cijelog Svemira. I uživati u Isaacovim pametnim i zabavnim opservacijama o ljudima i svijetu koji ga okružuje.

MOĆNI GORAN – JA, VATROGASAC… – Željen Popadić

Knjige za djecu

“Djeco, ako ste ikad poželjeli biti nešto u životu, znajte da je to i moguće. Sve što vam treba čarobna je pidžama, malo mašte i puno sna. Dječak Goran pokazat će vam da možete biti što god poželite, pod uvjetom da to jako želite. Svaki posao je težak, ali naš Moćni Goran savladava i najteže prepreke s osmijehom na licu. Bitno je sanjati. Zato djeco, sanjajte…”

Slikovnica Moćni Goran – Ja, vatrogasac…, prva je u nizu u serijalu slikovnica o dječaku Goranu koji u snovima postaje ono što prethodnoga dana doživi. U prvome dijelu, dječak Goran s majkom svjedoči požaru, a na kraju dana i sam postane vatrogasac. Navuče svoju čarobnu pidžamu i pomogne obraniti grad od požara.

Slikovnica splitskog autora Željena Popadića namijenjena je djeci od 1. do 5. godine, premda u njoj mogu uživati i stariji. Pa čak i sami roditelji. Originalne ilustracije Zdravke Koljanin, tečan tekst Željena Popadića i grafička dorada naših Marciuss Design, zaista su više nego dovoljan povod za čitateljski užitak.